Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Ściąganie w lewo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    prosta sprawa albo geometria (nie sama zbieznosc) albo trzymajacy hamulec, rzadko opony.
    masz wydruk?? jak masz to tu napisz co tam masz.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 730i '92
    miałem dwa razy robioną zbieżność tzn za pierwszym razem w mińsku jak byłem na zmianie kół wyważeniu to facet powiedział że nie zrobi bo amortyzator z przodu lewy jest wywalony miał 12 % sprawności ale zobaczył na komputerze i było ustawione na 2.2 (patrzył w mądrej książce i było że może być od 2.0 do 2.5 ustawiona zbieżność ) no a teraz przed wczoraj była jeszcze raz robiona. Mam wrażenie że źle została zrobiona no ale po świętach jadę do mechanika i będzie patrzył hamulce a jeszcze znajomy powiedział że może być sprężyna na ostatnim zwoju pęknięta i żebym zmierzył czy na tej samej wysokości stoi lewa a prawa strona. No a jak bedzie dobrze do lecę do mińska na zbieżność. Jutro wstawię zdjęcia z wydruku.
    Ostatnio edytowane przez mikwawa ; 20-04-2011 o 21:39

Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    Cytat Zamieszczone przez mikwawa Zobacz posta
    miałem dwa razy robioną zbieżność tzn za pierwszym razem w mińsku jak byłem na zmianie kół wyważeniu to facet powiedział że nie zrobi bo amortyzator z przodu lewy jest wywalony miał 12 % sprawności ale zobaczył na komputerze i było ustawione na 2.2 (patrzył w mądrej książce i było że może być od 2.0 do 2.5 ustawiona zbieżność ) no a teraz przed wczoraj była jeszcze raz robiona. Mam wrażenie że źle została zrobiona no ale po świętach jadę do mechanika i będzie patrzył hamulce a jeszcze znajomy powiedział że może być sprężyna na ostatnim zwoju pęknięta i żebym zmierzył czy na tej samej wysokości stoi lewa a prawa strona. No a jak bedzie dobrze do lecę do mińska na zbieżność. Jutro wstawię zdjęcia z wydruku.
    czlowieku geometria auta to nie jest tylko zbieznosc przednich kol. zbierznosc w malych wartosciach nie ma wplywu na sciaganie. zeskanuj wydruk a jak go ten gosc nie daje to pojedz do kogos co daje i dolacz tu
    tylko sie nie obrazaj

Uprawnienia umieszczania postów