Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: UWAGA NA CZARNE AUDI!!!!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    735i 99
    No chyba nie ale polonez dla takich lepiej niech będzie

Zaawansowany Użytkownik Awatar Sebol
    BMW
    e60
    ...,a podobno takie rzeczy tylko na filmach sie dzieja.....ja nigdy nie bylem zwolennikiem dzwonienia na policje itp bo tak naprawde co to da zeznania potem tluc sie po polsce na rozprawy itp bez sens najlepsza bronia jest ......nie atak tylko obrona:)))) i lepiej niech popamietaja ten dzien przez kilka tygodni jak bedzie spogladal taki frajer w lustro niz bawic sie w policje i zlodziei :razz:

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Sebol a pamietasz moze czy do laptopa cos bylo podlaczone- jakies karty PCMCIA albo cos pod USB ?? Szkoda ze im go nie zabraliscie wtedy napewno byloby wiadomo o co dokladnie chodzilo...

p.s: w 750 mial twoj kolega jakis dodatkowy alarm czy tylko oryginal? Jaka dokladnie byla to 750?
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Cytat Zamieszczone przez boss740i
    Sebol a pamietasz moze czy do laptopa cos bylo podlaczone- jakies karty PCMCIA albo cos pod USB ??
    dokładnie, też o to chciałem zapytać...

PS. dobra robota
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

BMW
    e60
    ....napewno cos bylo podpiete pod USB ale co to sam nie wiem wiem zajexxxx sprawe bo moglem tego laptopa zwinac do auta ale adrenalina gora i chyba nikt normalnie nie mysli w takiej sytuacji co do auta od kumpla ma tam alarm imobilajzer i odciecie zaplonu zrobione w garazu :)))))ale czy to cos da hmmm wszystko wyjdzie w praniu.......

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Sebol
    maly wpierdziel na dzien dobry laptop strzaskany ..........po malej zadymie na parkingu goscie lekko poobijani:)))))))odjechali w strone zywca
    BRAWO :D mam nadzieje że na długo zapamiętają że co nie ich się nie tyka :shoot:

moglem tego laptopa zwinac do auta ale adrenalina gora
    Z jednej strony szkoda że nie udało się zobaczyć co kombinowali, a z drugiej strony może i dobrze bo jeszcze Wy byście mieli kłopoty przez tych frajerów, bo przekręcili by kota ogonem i wyszłoby na to że to Wy ukradliście im laptopa i przy tym ich obiliście.

Ale reakcja prawidłowa

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 750IL
    Ja kiedys (jakis rok temu) zlapalem na goracym uczynku pajaca jak kradl mi lusterko po delikatnym wpie..... wyrwal mi sie i probowal zatrzymac radiowoz (na szczescie go nie widzieli), wiec go wtedy dopadlem i dostal 2 czesc tego co mu sie nalezalo.

BMW
    e60
    wszystko zalezy od tego na kogo sie trafi ja po ostatniej akcji wiem jedno najpierw wpiexxxxxa pozniej pytaj co robiles przy moim aucie:)))))

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38
    wszystko zalezy od tego na kogo sie trafi ja po ostatniej akcji wiem jedno najpierw wpiexxxxxa pozniej pytaj co robiles przy moim aucie:)))))
    Bardzo dobre stwierdzenie najpierw lanie potem pytanie potwierdzam :D

Zaawansowany Użytkownik
    panowie niewychodzicie czasami z założenia
    '' niema winnych wszystkim sie należy''
    rok temu złodziejowi złapanemu na goracym uczynku zostały przytrzasniete dlonie drzwiami woplu omedze

Uprawnienia umieszczania postów