No chyba nie ale polonez dla takich lepiej niech będzie
No chyba nie ale polonez dla takich lepiej niech będzie
...,a podobno takie rzeczy tylko na filmach sie dzieja.....ja nigdy nie bylem zwolennikiem dzwonienia na policje itp bo tak naprawde co to da zeznania potem tluc sie po polsce na rozprawy itp bez sens najlepsza bronia jest ......nie atak tylko obrona:)))) i lepiej niech popamietaja ten dzien przez kilka tygodni jak bedzie spogladal taki frajer w lustro niz bawic sie w policje i zlodziei :razz:
Sebol a pamietasz moze czy do laptopa cos bylo podlaczone- jakies karty PCMCIA albo cos pod USB ?? Szkoda ze im go nie zabraliscie wtedy napewno byloby wiadomo o co dokladnie chodzilo...
p.s: w 750 mial twoj kolega jakis dodatkowy alarm czy tylko oryginal? Jaka dokladnie byla to 750?
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
dokładnie, też o to chciałem zapytać...Zamieszczone przez boss740i
PS. dobra robota![]()
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
....napewno cos bylo podpiete pod USB ale co to sam nie wiem wiem zajexxxx sprawe bo moglem tego laptopa zwinac do auta ale adrenalina gora i chyba nikt normalnie nie mysli w takiej sytuacji co do auta od kumpla ma tam alarm imobilajzer i odciecie zaplonu zrobione w garazu :)))))ale czy to cos da hmmm wszystko wyjdzie w praniu.......
BRAWO :D mam nadzieje że na długo zapamiętają że co nie ich się nie tyka :shoot:Zamieszczone przez Sebol
Z jednej strony szkoda że nie udało się zobaczyć co kombinowali, a z drugiej strony może i dobrze bo jeszcze Wy byście mieli kłopoty przez tych frajerów, bo przekręcili by kota ogonem i wyszłoby na to że to Wy ukradliście im laptopa i przy tym ich obiliście.Zamieszczone przez Sebol
Ale reakcja prawidłowa![]()
Ja kiedys (jakis rok temu) zlapalem na goracym uczynku pajaca jak kradl mi lusterko po delikatnym wpie..... wyrwal mi sie i probowal zatrzymac radiowoz (na szczescie go nie widzieli), wiec go wtedy dopadlem i dostal 2 czesc tego co mu sie nalezalo.
wszystko zalezy od tego na kogo sie trafi ja po ostatniej akcji wiem jedno najpierw wpiexxxxxa pozniej pytaj co robiles przy moim aucie:)))))
Bardzo dobre stwierdzenie najpierw lanie potem pytanie potwierdzam :DZamieszczone przez Sebol