Polecam tani-kurier.pl paczka do 30 kg kosztuje 19.99 wysyłałem juz nimi z 30 paczek i wszystko jest oki a obsługuje ich UPS
Polecam tani-kurier.pl paczka do 30 kg kosztuje 19.99 wysyłałem juz nimi z 30 paczek i wszystko jest oki a obsługuje ich UPS
Ja wysyłałem 2 15' z oponami w jednej paczce to klient przy odbiorze zapłacił DHL'owi 170zł... a za felgi dał 340 :D
18 calowa felga z opona moze ważyć koło 30 kg !!! tanio nie bedzie :) jeszcze jedno pytanie. czy te felgi idą z tych miejscowości które podałeś czy z okolicznych wiosek czy miasteczek??? to ważne pytanie, gdyz może to byc dalsza strefa dowozu tzw "strefa b" za którą firmy sobie doliczaja dodatkowe opłaty , w Siódemce ( www.siodemka.com) jest to dodatkowe 19 zł netto za każda strefę B . paczka do 30 kg to koszt 36 zł netto , do tego ubezpieczenie 2 zł chyba do 10.000zł i chyba 6% dopłaty paliwowej. pobranie to chyba 5 zł , jeżeli na przynieśc listonosz dpo domu kase a nie na konto to + 15 zł . poza tym na tej stronie która napisałem jest kalkulator cen :P
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Sprawa tej konkretnie przesyłki pewnie już nieaktualna ale kwestii tego typu przesyłki polecam skorzystać z przysługi jaką może nam dać nasz polski PKS :) wystarczy jak sprzedający wykaże odrobinę dobrej woli i nada felgi na dworcu a odbiorca sobie po nie na dworzec przyjedzie i jeśli dacie za to kierowcy 50 pln to będzie mega zadowolony. Korzyści oczywiste - tanio expresowo i wiadomo że nie zaginie. Zdarzyło mi się już takie przysługi dawać i wszyscy byli zadowoleni :) Polecam tylko na dalekich popularnych trasach wybierać dni w środku tygodnia by kierman miał tyle miejsca w kuferkach.