Witam,
stary watek byl troche przeladowany, dlatego tutaj foty i sprawozdania ....
Witam,
stary watek byl troche przeladowany, dlatego tutaj foty i sprawozdania ....
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Jeszcze raz, moje fotki na poczatek, na dwoch pierwszych moja e65 na nowych letnich butach ;D
Y Speiche 149 w 20 calach, przod szerokosc 9 tyl 10, opony przod 245 / 40 / 20 i tyl 275 / 35 / 20 (Dunlop SP Sport 01).
![]()
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 17-04-2011 o 12:34
Pozdrawiam, Sebek
Jest i moje 7 :) Dzięki za zdjęcia, trzeba się następnym razem jakoś umówić.
Zlot był mega, bez porównania z jakimś Skarbimierzem czy Krzywą które są "organizowane" w PL.
Tak myslalem ze to Twoje auto, niestety dziewczyna na bocznym siedzeniu spala i nie chcielismy jej budzic ;D
Pozdrawiam, Sebek
Ta E32 na fotkach ale piękna... z tego co widzę dużo polskich fajnych fur było, szczególnie dwa fiaty;)
fury extra, fiat ten błękitny powala na kolana.
Jak dla mnie niebieski Fiat 125p zostal mistrzem tej imprezy.
Dbalosc o szczegoly i styl w jakim to auto zostalo przerobione powala na kolana.
Linia tego pojazdu pasuje 100% towo do przerobek tego rodzaju i nie ma sie czego wstydzic nawet w towarzystwie innych klasykow .....
Po Fiacie zostalem jednak "zaczarowany" Volkswagenami T1 (Bulli) w wersji Pritsche (Pickup) - niesamowity ksztalt karoserii jak na tamte lata, szkoda ze juz takie zadkie i niestety bardzo drogie.
Pozdrawiam, Sebek
Macie więcej fot tego garbusa na glebie ? Też mocno wygląda,niesamowite takie stare auta są...
Sent from my Desire HD using Tapatalk