Poka¿ wyniki od 11 do 18 z 18

W±tek: ¦l±skie spoty – kwiecieñ

Widok w±tkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post

¦l±skie spoty – kwiecieñ

Pochwalony parafianie.
    Witam serdecznie po spocie, po kolejnym udanym spocie, który nie zapowiada³ siê ró¿owo gdy¿ stali bywalcy nie dali rady tym razem ale finalnie okaza³o siê ¿e jest trochê wiêcej osób, które maj± i lubi± 7er.
    Ja, jako wasz (znienawidzony ;D) PR niniejszym dziêkujê wszystkim obecnym za przybycie i spêdzenie odrobiny wolnego czasu w mi³ym gronie ludzi pozytywnie zakrêconych, którym ceny benzyny w naszych czasach nie s± straszne i ich autka maja co najmniej 2.8 pod mask±.

W spocie wziêli udzia³ :
    - Mario.HS.PL
    - blubas
    - xenon
    - Thomsen i Monika
    - Dorka i Mirek
    - gilu_e32
    No i ja :D – Joe white

Co tu du¿o gadaæ, kwiecieñ i pogoda elegancka, fajni ludzie i BMW 7er.
    Oto zdjêci :
    Jak na PR i organizatora spota przysta³o pojawi³em siê pierwszy na miejscu „zdarzenia” ;D.

Podziwiaj±c typow± dla ¶l±ska panoramê, moj± uwagê przyku³y samoloty stoj±ce nieopodal.

Jaki¶ czas pó¼niej nadjecha³ pierwszy uczestnik spotu.

Nasze krótkie powitanie przerwa³o co¶ innego, co¶ dziwnego, niepokoj±cego. Helikopter? WTF?

I oczom mym ukazali siê kolejni spotowicze. Tym razem byli to Dorka z Mirkiem. No, no, to siê nazywa wej¶cie ;D.

Mario pocz±tkowo niedowierza³ ¿e oni tak z nieba i tak nagle. Ale fakty by³y niepodwa¿alne.

No i kolejni spotowicze dojechali.

Spota czas rozpocz±æ.

Zdjêcie ty³eczków obowi±zkowe jak zawsze ;D.

Nastêpnie postanowili¶my przejechaæ kolumn± do po³o¿onego niedaleko punku widokowego na Dolinie Trzech Stawów.

(w tle urz±dzenia wentylacyjne z pobliskiej kopalni)

Tak to by³o i my tam byli i siê dobrze bawili ;D. Pozdrawiam i dziêkuje za przybycie. Do nastêpnego.

A, no i ma³y bonusik na koniec ;D.
    http://w681.wrzuta.pl/film/9qUeLJsMeal/mvi_2442
    Ostatnio edytowane przez joe white ; 16-04-2011 o 19:57

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •