Pochwalony parafianie.
Witam serdecznie po spocie, po kolejnym udanym spocie, który nie zapowiada³ siê ró¿owo gdy¿ stali bywalcy nie dali rady tym razem ale finalnie okaza³o siê ¿e jest trochê wiêcej osób, które maj± i lubi± 7er.
Ja, jako wasz (znienawidzony ;D) PR niniejszym dziêkujê wszystkim obecnym za przybycie i spêdzenie odrobiny wolnego czasu w mi³ym gronie ludzi pozytywnie zakrêconych, którym ceny benzyny w naszych czasach nie s± straszne i ich autka maja co najmniej 2.8 pod mask±.
W spocie wziêli udzia³ :
- Mario.HS.PL
- blubas
- xenon
- Thomsen i Monika
- Dorka i Mirek
- gilu_e32
No i ja :D – Joe white
Co tu du¿o gadaæ, kwiecieñ i pogoda elegancka, fajni ludzie i BMW 7er.
Oto zdjêci :
Jak na PR i organizatora spota przysta³o pojawi³em siê pierwszy na miejscu „zdarzenia” ;D.
Podziwiaj±c typow± dla ¶l±ska panoramê, moj± uwagê przyku³y samoloty stoj±ce nieopodal.
Jaki¶ czas pó¼niej nadjecha³ pierwszy uczestnik spotu.
Nasze krótkie powitanie przerwa³o co¶ innego, co¶ dziwnego, niepokoj±cego. Helikopter? WTF?
I oczom mym ukazali siê kolejni spotowicze. Tym razem byli to Dorka z Mirkiem. No, no, to siê nazywa wej¶cie ;D.
Mario pocz±tkowo niedowierza³ ¿e oni tak z nieba i tak nagle. Ale fakty by³y niepodwa¿alne.
No i kolejni spotowicze dojechali.
Spota czas rozpocz±æ.
Zdjêcie ty³eczków obowi±zkowe jak zawsze ;D.
Nastêpnie postanowili¶my przejechaæ kolumn± do po³o¿onego niedaleko punku widokowego na Dolinie Trzech Stawów.
(w tle urz±dzenia wentylacyjne z pobliskiej kopalni)
Tak to by³o i my tam byli i siê dobrze bawili ;D. Pozdrawiam i dziêkuje za przybycie. Do nastêpnego.
A, no i ma³y bonusik na koniec ;D.
http://w681.wrzuta.pl/film/9qUeLJsMeal/mvi_2442

Odpowiedz z cytatem