Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: demontaż listwy nad wtryskami

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 730 R6 1990r & E34 525 R6 1991
    a na jakiej wysokosci jest to wpinane? musze zdjac ten plastik ktory przykrywa przewody WN? czy to gdzies przy kopulce od razu jest? bo na fotce którą zarzuciłeś Marek widze, ze to jest podpiete na przewodzie "4" , chyba ze to mi sie cos pomieszało:) dzieki za rade, ide zaraz do garażu, zobacze co i jak, moze ogarne:)

BYłem w garazu, sprawdzilem i mam niestety ułamane , takze potrzebuje nowe.podjechałem do kumpla co tez ma m30, czy ma jakies stare bo ostatio wymienial przewody, ale niestety tez ma pekniete:( z tego co patrzyłem, to chyba potrzebuje cały przewod do 6 swiecy, bo nie jestem w stanie zdjac tego czujnika z przewodu.Jest szansa kupienia jednego uzywanego gdzies? bo troche krucho z kasa, gdyz na sekwencje odkładam, a komplet przewodow to kolejny niespodziewany wydatek by był.pozdro
    Ostatnio edytowane przez MaciejMRH ; 17-04-2011 o 13:47
    BMW - Bardzo Męski Wóz ;-)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e30
    Cytat Zamieszczone przez jakubmw Zobacz posta
    po prostu szarpnij do gory to pusci
    I tu kolega miał rację. Sam na to nie wpadłem, bo bałem się, że coś połamię. Śruby tak jak pisałem, były odkręcone. Dzięki.

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Maciej,orginalnie jest na 6,ale możliwe,że nie ma to większego znaczenia na którym.Sam czujnik w ASO kosztuje ok 300zł niestety :/,porównaj nawet ceny przewodów WN z czujnikiem i bez.Poszukam,może mi został....
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 730 R6 1990r & E34 525 R6 1991
    no jakbys miał to byłoby swietnie, bo najprawdopodobniej to jest powod tego ze auto mi kuleje na benzynie, a tak jak pisałem, byłem u kumpla ale tez mial polamane, a nie bede wszytskich przewodow kupowac, bo wszytskich nie potrzebuje:/
    BMW - Bardzo Męski Wóz ;-)

Uprawnienia umieszczania postów