-
Zaawansowany Użytkownik
Moj motorek na tapete????????? hmm... co to ma znaczyc wogole? koleszko ja dopiero mam ten samochod 2 miesiace takze mam czas zeby zrobic z niego perelke a w zlym stanie nie jest ,dopiero zauwazylem ze bierze olej i nie wiem co jest tego przyczyna a napisalem tego posta z mysla zeby ktos mnie pokierowal a nie mowil czy mnie stac czy nie bo to moja sprawa, wogole dziwna ta twoja wypowiedz wlasnie nie weim co miala ona na celu bo chyba nie pomoc czy dobra porade a zalewam tyle ile mi potrzeba takze ty sie o to nie martw bo nie twoja w tym glowa hehe :) a jesli chcesz dac porade albo wskazowke to napisz to w normlany sposob nie wiem zupelnie nie rozumiem twojej wypowiedzi...
P.S pozatym nie wiem dlaczego krytykuje mnie czlowiek ktory nie wie jak napisac slowo klawiatura ale to tylko maly szczegol nie zebym sie czepial nie zrozum mnie zle :/
Ostatnio edytowane przez GRABA730i ; 17-04-2011 o 21:31
-
Zaawansowany Użytkownik
Panowie, nie nerwowo :) Wracając do tematu to sprawdź uszczelki, bo faktycznie ten ubytek jest spory.... Zmieniam olej zgodnie z kontrolkami mniej więcej co 15 kkm i między wymianami dolewać nie muszę. Fakt jest widoczny ubytek przy następnej wymianie, ale gdybym tak w takim tempie gubił olej, to po 10 kkm byłoby już sucho
Uprawnienia umieszczania postów