Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 18 z 18

W±tek: Softclose czyli domykanie drzwi - kto¶ dok³ada³ do auta?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar jaro_alfa
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    E65 730d
    Sk±d
    Be³chatów
    Cytat Zamieszczone przez Tomaszenko Zobacz posta
    jesli nadal myslisz nad tym modelem to proponuje 745d kultura pracy bardzo wysoka, cichy, mocny i jak taka kupisz to bedziesz mial pewnie full opcje z dociaganiem:D
    Mia³em na oku z tym silnikiem, ale mi j± podkupili, niestety ...

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar Cobi
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    e65 745i & e66 750Li
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez jaro_alfa Zobacz posta
    Jak dla mnie, silnik to totalna kupa, je¶li chodzi o kulturê pracy. Mo¿e i ma dobre opinie, ale klekocze, jak traktor. Nie wiem, czy to tylko z moim jest co¶ nie tak, czy to norma.
    Wed³ug mnie masz ju¿ wyrombane wtryski wtedy silnik robi siê g³o¶ny zw³aszcza pod obci±¿eniem czyli podczas jazdy i przyspieszania, mo¿e jeszcze nie kopciæ ale ju¿ zaczyna ha³asowaæ. Zadbany 3.0D w e65 podczas przy¶pieszania powinien tylko syczeæ :598:

Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    E65 730d
    Sk±d
    Be³chatów
    muszê w takim razie dorwaæ jak±¶ 7-er z tym silnikiem i porównaæ ...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    e65 3.0d
    Sk±d
    suwa³ki
    Mia³em z silnikiem 3.0d i jak dla mnie to rewelacja cichutko silniczek tylko mrucza³ ,piêkna praca kultowy niezniszczalny motor najlepsza jednostka je¿eli chodzi o diesla.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2011
    BMW
    E65 730D ex E38 740i ex E39 530d
    Sk±d
    Dolno¶l±skie
    Cytat Zamieszczone przez lukasz7 Zobacz posta
    Mia³em z silnikiem 3.0d i jak dla mnie to rewelacja cichutko silniczek tylko mrucza³ ,piêkna praca kultowy niezniszczalny motor najlepsza jednostka je¿eli chodzi o diesla.
    Zgadzam siê z tym w 100%

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2012
    BMW
    e66 745LI 2003r
    Sk±d
    Pieñsk
    Cytat Zamieszczone przez Tomaszenko Zobacz posta
    jesli nadal myslisz nad tym modelem to proponuje 745d kultura pracy bardzo wysoka, cichy, mocny i jak taka kupisz to bedziesz mial pewnie full opcje z dociaganiem:D
    Hm? A "czto eta" ful opcja, bo jak szuka³em dla siebie to to albo mia³a jedno z wyposa¿enia albo drugie ale tak± ful to jeszcze nie znalaz³em no chyba ¿e w salonie nówkê:)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2011
    BMW
    e65 745d
    Sk±d
    pruszków
    Cytat Zamieszczone przez kajciu Zobacz posta
    Hm? A "czto eta" ful opcja, bo jak szuka³em dla siebie to to albo mia³a jedno z wyposa¿enia albo drugie ale tak± ful to jeszcze nie znalaz³em no chyba ¿e w salonie nówkê:)
    chodzi o to ze wiekszosc 745d badz 760 ma lepsze wyposazenie niz przecietne 730d, jakis czas temu jezdzilem e65 730d z 2002r i z dodatkow miala chyba nic... skora jak z kurtki, xenon, navi jak w kazdej, fotele bez grzania i bez pamieci, naglosnienie top-pedal, pdc i felgi 18, klima na 3 galki,

Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    E65 730d
    Sk±d
    Be³chatów
    ...chyba muszê siê udaæ do psychologa, bo wszyscy, którzy przejechali siê moj± betk± (równie¿ mechanicy) uwa¿aj±, ¿e jest cicha, he he ...

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •