Poka¿ wyniki od 1 do 8 z 8

W±tek: jaki gaz 728 £ód¼

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar lionix
    Do³±czy³
    Sep 2010
    BMW
    728 E38
    Sk±d
    £dz

jaki gaz 728 £ód¼

Witam, chcê zagazowaæ moje 2.8. Silnik zdrowy, pali elegancko, wsio ok ogólnie.
    Tylko jaki gaz za³o¿yæ? W ¿yciu nie mia³em styczno¶ci z takimi wynalazkami. Gdzie to zrobiæ w £odzi i jakie koszta mniejwiecej? w 3000 sie zmieszcze? Ile gazu to to spali ? Benzyny to mi chla z 16, nie wiem czy tak ma byæ, bo ledwo jedzie a tyle ¿³opie... to gazu pewno ze 20 we¼mie?
    pozdro :)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    V8 V8 lalala
    Sk±d
    £ód¼
    Generalnie, w naszej miejscowo¶ci koledzy z zak³adu, przy ul. wydawniczej http://www.bmwlodz.pl/index.html montowali z powodzeniem gaz do wielu aut (specjalizuj±c sie w bmw).

Niestety dosz³y mnie s³uchy, ¿e prawdopodobnie jak wiêkszo¶æ serwisów LPG zaczynaj± odwalaæ fuszerê, znajomy montowa³ jaki¶ czas temu u nich instalacje do e39 540 i niestety permamenty check engine i jeszcze jakie¶ inne problemy.

Ciê¿ko wiêc powiedzieæ, gdzie dobrze zamontowaæ...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    E38 740 Manual
    Sk±d
    Warszawa
    w 3000z³ siê nie zmie¶cisz - chyba ¿e chodzi o zakup czê¶ci
    do 728 polecam
    Stag 300-6 Plus
    2 x Reduktor AC-R01
    Wtryskiwacze Hana Zielone

a jak chcesz mieæ tani± i dobr± instalacje gazow± to po prostu zamontuj obydwie w aucie

Pozdrawiam

Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)

Dieslu, je¶li Cie wyprzedzam, to nie dlatego ¿e chce siê ¶cigaæ, ale dlatego ¿e ¶mierdzi !

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar Mateusz G
    Do³±czy³
    Dec 2010
    BMW
    728 E38
    Sk±d
    ¶wiêtokrzyskie
    Pyta³em o cene gazu do 2.8 bo robilem u nich (bmwlodz.pl) elektryke. powiedzieli ok 3400 zl ale nie wiem dokladnie co to za instalacja. Mnie pali na razie ¶rednio do 10 litrów, w miescie do 11-11.5. By³em na swietach w górach i na trasie max 9 l. Nie wiem sk±d spalanie 16 u Ciebie...

Vip Vip Awatar Thomsen1
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    728i
    Sk±d
    Zawiercie/Kielce
    Tak spalanie dziwne ostatni pomiar u mnie 11,4 / 100km . Dok³adnie 378 km na 43 litrach gazu. Ni¿ej dychy nigdy nie zszed³em . Na lpg zrobi³em 50000km wszystko jest oki.

Bêdziesz Mia³ W_ _ _ _ _ _ e

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Sk±d
    Jastrzêbie Zdrój
    Thomsen1
    Kolego co masz za instalacje.. Powiedz mi czy te 11.4 l/km to miasto, trasa?
    Napisz ile pokazuje Ci OBC, jad±c na LPG w miescie.. Pozdro
    Bia³y

Vip Vip Awatar Thomsen1
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    728i
    Sk±d
    Zawiercie/Kielce
    bialydaro
    cykl mieszany,nie piszê wiecej bo ju¿ trzeci raz siê loguje i trochê mnie to s³abi ale wpadnij na spota to pogadamy. pozdrawiam!

Bêdziesz Mia³ W_ _ _ _ _ _ e

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Thomsen1 Zobacz posta
    trzeci raz siê loguje i trochê mnie to s³abi
    Nastêpnym razem zaznacz tego "ptaszka" obok przycisku ZALOGUJ. Je¶li tego nie robisz to skrypt forum automatycznie wylogowuje po chyba 15 lub 20 minutach. Jakby¶ mia³ pytania to wal na PW ¿eby¶my tu OT nie robili.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •