Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: mega mocne E32 z LPG Kaczy to Twoje?

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    No to na bank jest jego auto...No cóż.... kaczy twierdzi że taka kombinacja mu się podoba t.j czarna skóra (niby w idealnym stanie) i do tego boczki oraz schowki w welurze bo "jest raźniej w samochodzie" :sarcastic: Generalnie aż tak źle nie wygląda chodź cena moim zdaniem wygórowana...Może się mylę ale uważam że moja jest ciut ładniejsza,lepiej wyposażona i też bym chciał podobne pieniądze...Chce gość zmienić na 740,fajnie tylko chyba nie wie jakie są koszty utrzymania V8 biorąc pod uwagę to że na felgi ala ACS które chce sprzedać za 1200zl nie ma kasy...Nie chciał bym od niego auta...

Siudema,wyjaśnij mi kolego mój sympatyczny :707: dlaczego uważasz że fotele są po lifcie i co z pasami jest nie tak?Takie pasy w E34 to mega rarytas!! Nie wiem czy przeglądasz 5er ale taki gość jak "SYBIR" ma 540i 6 gang (jedną z najlepiej utrzymanych w PL) i jak założył takie pasy to było "och" i "ach":686:

Wracając do auta z ogłoszenia to może prawa lampa z "uśmiechem" lepiej pobocze doświetla :707:

Środek auta to moim zdaniem koszmar !! :suicide:

P.S... czy ja tak nawalony jestem po wczorajszym czy jednak widzę 760 iL na klapie ?? :707:

Sz4l0ny pojechał po całości :707:

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    dobrze widzisz to nic innego jak 760iL. chyba pierwsze i jedyne na świecie.

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    te fotele są przed liftem jak już bo szwy są widoczne, w poliftowych fotelach szwy są wywinięte do środka i nie ma tego że tak powiem zdobienia z podwójnego szwa a pasy są od weluru gdy masz czarne skóry pasy też całe powinny być czarne

co do tego 5er skoro to taki rarytas to podsyłaj klienta mam ze 4 komplety takich pasków :D
    Ostatnio edytowane przez jarek88 ; 16-04-2011 o 17:10

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Wiecie że nie jak by mi nikt nie powiedział o lampie to bym nawet nie zauważył
    Samochód ma Chip i przebudowany wydech dlatego podałem tą moc.
    Dzuda nie chciał byś auta odemnie bo masz już swoje 7er na felgi nie mam kasy bo są ważniejsze wydatki niż kółka i nie tracę na pierdoły
    z tego co próbowałeś wywnioskować w twoim zdaniem samochód jest zaniedbany ale tak nie jest. Co do rdzy jak ktoś chce niech se obejży nic nie znajdzie przez któtki czas miałem doczynienia z 6-9 E32 których blacharka zostawiała dużo do życzenia dlatego moja opinia o kiepskich blachach jedynie co mi brało to doły drzwi które zresztą są już zrobione. Cene dałem taką bo samochód jest tego warty a jak ktoś przyjedzie to potargować się można.
    Wiem że fajnie jest sie z kogoś pośmiać, powytykać taka już ludzka natura tutaj moge to odebrać nawet jako to że sobie żartujemy. Dać człowiekowi władze to by łamał drugiego zabijał bo sie krzywo spojrzał.
    Samochód jest z 1989 miał x właścicieli x przeżył i wogule nie ja go zamawiałem w salonie bmw chciałem mieć skóry na elektryce i rolete z wyposażenia oprócz tego co miałem i nic więcej mi nie trzeba boczki mi sie takie podobają i bym nie zamienił za skórzane. To jest gust tak jak z babami jeden by kijem jej nie dotknął a drugi wielce zakochany. Nie ja o niego dbałem przez cały czas czego tu sie czepiać znaczka i lampy? Ale już powód jest to dlaczego by nie powytykać nie?
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 16-04-2011 o 12:58

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Dziwny temat;/ taki polski..

Sent from my Desire HD using Tapatalk

BMW
    E32 735iAL...
    Każdy chce być lepszy od drugiego.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    dawaj foty tego chipa!!!!!!!!!!! no bo normalnie nie wierze, zapodaj wydruk z hamowni, każdy jest ciekawy tego cudu
    Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 16-04-2011 o 13:09

BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw Zobacz posta
    dawaj foty tego chipa!!!!!!!!!!! no bo normalnie nie wierze, zapodaj wydruk z hamowni, każdy jest ciekawy tego cudu
    Co mnie to obchodzi to twoj problem.

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Dzuda, rodzinabmw po co ta napinka? Nudzi Wam sie juz na Forum, ze za wszelka cene szukacie zaczepki?

BMW
    E32 735iAL...
    Pewnie tak. Ja to zamiast wdawać się w dziwne rozmowy ide KTM'a poskładam bo mi części przyszły.

Uprawnienia umieszczania postów