Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Preparat do uszczelnienia ukladu chlodzenia.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    tuczi77 zaraz popadasz w skrajność OT

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Mirek Zobacz posta
    tuczi77 zaraz popadasz w skrajność OT
    Czytając Twoją odpowiedź zastanawiałem się czy pytanie było związane z naprawą układu chłodzenia czy też ze sztuką gotowania.

Mirek, jak dla mnie do swoje chłodnicy możesz nawet wrzucić całe śniadanie (jajka, musztarda, bekon, chleb z masłem, ketchup) i dopełnić herbatą, ale nie każ i nie sugeruj innym userom tak egzotycznych rozwiązań, które problem zamaskują a nie rozwiążą.
    Skoro jesteśmy przy układzie trawienia. Jak będziesz miał sra...ę to też możesz sobie wsadzić w d..ę korek. Sprawę przecieku załatwisz, ale czy to na pewno jest najlepsze rozwiązanie???

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    wracam do tematu. Jeśli założyciela tematu to interesuje to ja to użyłem i jest git

Zaawansowany Użytkownik Awatar koNik_N
    BMW
    1989 E32 750i, 1974 E3 2500, 1976 E12 535i
    ja to lałem kiedyś... z konieczności do Łady przed zmianą silnika.... i generalnie nie polecam lać w jakimś innym przypadku a tym bardziej do BMW które ma przekombinowany układ chłodzenia ;)
    '59 GAZ 21 | '66 W108 5.6 | '69 W108 280SEL | '72 BA3 2101 1200s | '74 BMW E3 2500 | '76 BA3 2103 1.8iSk | '76 BMW E12 535i | '79 GAZ 24 | '89 Volvo 740 2.3 GLE | '89 BMW E32 750i | '96 Volvo 960 3.0

Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Czytając Twoją odpowiedź zastanawiałem się czy pytanie było związane z naprawą układu chłodzenia czy też ze sztuką gotowania.

Mirek, jak dla mnie do swoje chłodnicy możesz nawet wrzucić całe śniadanie (jajka, musztarda, bekon, chleb z masłem, ketchup) i dopełnić herbatą, ale nie każ i nie sugeruj innym userom tak egzotycznych rozwiązań, które problem zamaskują a nie rozwiążą.
    Skoro jesteśmy przy układzie trawienia. Jak będziesz miał sra...ę to też możesz sobie wsadzić w d..ę korek. Sprawę przecieku załatwisz, ale czy to na pewno jest najlepsze rozwiązanie???
    irek nie wiem jak to sie sklada ale pierwszy raz ciebie popieram. z drugiej strony raz mi dopiekles a teraz na plus wychodzisz odkad tu jestem :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    tczi77 jeżeli ty stosujesz korek do du,,y to spoko ale nie proponuj kumuś co tobie robili ) .Poza tym nikt a przede wszystkim ja nie namawiam i nie każę tylko wyraziłem pogląd z praktycznego punktu życiowego , co widzę ty nigdy nie improwizowałeś aby dojechać do celu w razie awarii :D :D Dla mnie to już twoje wypowiedzi jako MODERATORA to już OT

BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Dawid7er Zobacz posta
    ja to użyłem i jest git
    Nikt z negujących ten sposób nie twierdzi, że to nie działa. Ja wiem, że te preparaty skutkują. Jednak tak jak napisał sz4l0ny:
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Uszczelnianie walniętej chłodnicy to tak samo jak leczenie syfa pudrem.
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 15-04-2011 o 19:35

BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    irku popraw sie. ja tak nie napisalem, czytaj dokaldnie
    jestem przeciewnikiem takich dodadkow do stara

BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    wyraziłem pogląd z praktycznego punktu życiowego , co widzę ty nigdy nie improwizowałeś aby dojechać do celu w razie awarii
    Mylisz się, ale nie będę Cię wtajemniczał. Zauważ, że autor tematu nie jest na drodze i nie próbuje tego naprawić by dojechać gdzieś. Sposoby, które proponujesz nie są rozwiązaniami problemu a jedynie jego ukryciem na dłuższy bądź krótszy czas, a w dodatku mogą skutkować o wiele poważniejszymi (czyt.: droższymi w naprawie) uszkodzeniami silnika i jego elementów.

Dla mnie to już twoje wypowiedzi jako MODERATORA to już OT
    Na szczęście nie Ty musisz się o to martwić.

tczi77 jeżeli ty stosujesz korek do du,,y to spoko ale nie proponuj kumuś co tobie robili
    W normalnej sytuacji w cztery oczy dostałbyś za taki tekst w gębę, pewnie nie tylko ode mnie. Nie będę tego komentował, bo nie przywykłem do takiego poziomu dyskusji.

Cytat Zamieszczone przez luki730i Zobacz posta
    irku popraw sie. ja tak nie napisalem, czytaj dokaldnie jestem przeciewnikiem takich dodadkow do stara
    Wybacz, chochlik jakiś się wkradł, poprawiłem :]
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 15-04-2011 o 19:37

BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    irek jak bede jechal z przyczepka na NOR nysa to se pogadamy,ale na majowke w tym roku udaje sie do boszkowa. plany byly nysa ale zona przewazyla na boszkowo.

Uprawnienia umieszczania postów