to fajnie że sie nieraz niektórzy nie poddają i doprowadzają swoje autka do stanu idealnego,tak trzymać panowie![]()
to fajnie że sie nieraz niektórzy nie poddają i doprowadzają swoje autka do stanu idealnego,tak trzymać panowie![]()
mnie tez czeka taka naprawa. auto juz nie generuje bledow a jak sie dobrze rozgrzeje i na swiatlach troche postoi to pusci dymka przy ruszaniu. we wrocławiu ciężko z taka wymianą. na przedmiejskiej chca 2 tys za robote sciagaja glowice bo zawsze im cos nie wyjdzie i zawor wpadnie hehe, beden tego nie robi dzwonil do stando i powiedzieli ze to do konca nie musza byc uszczelniacze i chca za diagnowe 600 zl. Dzwonilem to tych gosci za kaliszem to mowia ze uszczeniacze 800 netto za robote. czesci w maksymalnym wypadku to 1500 zł 2-3 dni roboty. jeszcze musze dorwac latasa i sie wypowie czy takie cos robil.
Części to max 1000zł wraz z ori uszczelkami pod dekle. Jak byś umówił się za Kaliszem dokładnie to ogarną temat w 1 dzień bez problemu. Z tego co mi mówili to mają ogrom e65/66 na wymianę uszczelniaczy więc bez obaw. Cena 800 zł to jak za tą robotę mało a jeśli ktoś woła 2000zł to znaczy że się nie zna , może z tydz by grzebał i się uczył a auto wyjechało by w gorszym stanie jak było...Mam nadzieję że w najbliższym czasie uda mi się załatwić jakieś rabaty z uwagi na to że już wielu forumowiczów korzysta z ich usług ale to na spokojnie ;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
No nie wiem tak przez telefon mnie poinformowali. 800 netto czesci to rurki odmy bo czasem pekaj uszczeliki i uszczeniacze i jakos wyliczyli na 1500 nie wiem. sproboje sie dowiedziec cen w moim zrodle w serwisie po rabatach to bym tylko na robote sie umowil. Jakub jak coś załatwisz to daj znać ale 800 to uczciwa cena tylko faktycznie w jeden dzien bylo by lepiej.
Jeśli chodzi o same uszczelniacze+uszczelki pokrywy + ok coś tam jeszcze to max 1100zł ale jeśli przy tej operacji wymieniasz również węże od odmy i np.same odmy to cena faktycznie może być 1500zł.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
ja jestem po wymianie za robote wzieli 850 + uszczelniacze 400 + jakies drobne za inne czesci, przywiozlem swoje 2 komplety pod dekle tak by bylo dodatkowo 600
ale jestem zadowolony a i auto trzymali 5 dni, niema szans ze zrobia w 2-3 dni, 4 dni to standard
Witam,
równiesz mnie czeka wymiana uszczelnic.
Pochodze z Poznania, ale jezeli warsztat jest doswiadczony na e65 to chetnie oddam w dobre rece poza poznaniem na naprawe.
Czy ktos naprawial juz w Poznaniu?
Moge zapytac o konkretne polecenie tego warsztatu z okolic Kalisza i o kontakt? (chetnie na prywatnym)
Dziekuje z góry!
MasterXX
Ostatnio edytowane przez MasterXX123 ; 19-05-2012 o 15:14
Ja również jestem po zabiegu części wyszły 1tys. + robota 800zł, rura odmy do wymiany.Auto jak nowe .W razie potrzeby mogę polecić warsztat który robi to profesjonalnie ,można by powiedzieć że profesjonalizm połączony z pasją do marki więc efekt jest z góry przesądzony .Czas naprawy łącznie z różnymi duperełkami ,których mechanik nie opuścił i to jest ważne ,4-5 dni.