Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Transmax z to odpowiednik dexron 3 . Jedyna specyfikacja zf to TE-ML 09,14 . Tez bym tym olejem nie zalal 6hp26
Moze mozna dolac doktorka ...
Sebek-Spoko, Jakub zaraz ich wybroni z tym olejem ;)
Bez obrazy Jakub, ale vanos to po prostu pewnie wymowki, bo nabrali roboty (650i) i nie mogą sie wywiązać z terminów. Jakbym sam nie zadzwonił to bym dalej nic nie wiedział, niby dzisiaj po południu ma byc. Koszt? Ma sie zmieścić w 6000 i nic konkretnej nie chciał powiedzieć. Po prostu sa zarobieni, szkoda, ze ja potrzebowałem auto na dzisiaj :(
Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale może warto poczekać trochę dłużej i mieć to zrobione raz a dobrze..
Pisze to dla potomnych, a nie dlatego, ze jestem zdenerwowany, zeby ktoś inny wziął sobie poprawkę na wiatr :) jakość ich usług ocenie jak zrobię pare km i oby była dobra - jest to odrębna sprawa od CRM
Euro_tuned - nie chwalisz sie jak naprawa u Ciebie?
Sorki, nie doczytałem :) U mnie auto już gotowe, niestety trwało to trochę bo prawie miesiąc.. ale jest. Zdjęta była głowica, zmienione uszczelniacze, pierścienie, odma też. Koszt 6tyś. Na razie nie bierze oleju :)
Auto w domu. Cena brutto to niecałe 5100 po upuscie. Dodatkowo tuleje wahaczy + geometria (2 x 123 zł, hmmm), to w cenie.
Plusy - odebrałem auto po 21ej. Gadka-szmatka, NCS i mówię, ze nikt nie umie mi ustawić dziennych na długich... i gościu tez poległ, a podobno to takie proste :)) ma coś pomyśleć nad tym
Minusy:
1. O resztę z 10 l oleju trzeba sie było upomnieć (ok, czepiam sie)
2. Komputer wyświetla za wysoki poziom oleju
3. Teleskopy maski przestały trzymac (dziwne, jak to sie moglo zepsuc, obiecał odkupić)
4. Porysowany lakier na LP blotniku
Czy dymi to sie okaże, wróciłem o 3 rano, będę testowal :)
Polska południowa - rozwazylbym warsztat od Euro_tuned, bo całość kosztów porównywalna.
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton