boss czy piszczenie moich starych tarcz mo¿e byæ zwi±zane z tym co mówisz ?? (czyli z³e zaciski)
boss czy piszczenie moich starych tarcz mo¿e byæ zwi±zane z tym co mówisz ?? (czyli z³e zaciski)
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !
Za piszczenie najczê¶ciej odpowiadaj± kiepskiej jako¶ci klocki (s± zbyt twarde...). Tak czy tak przy wymianie klocków zawsze trzeba jak mówi Boss wszytko dok³adnie oczy¶ciæ i przejrzeæ.
Dreams from Dreams - 7er...
Mi popiskuj± co¶ klocki, chocia¿ nie zawsze... Ale szczerze powiedziawszy nie wiem co ja tam mam, nie wiem co wsadzi³ poprzedni w³a¶ciciel... :/
Piszcza klocki ktore sa zbyt twarde lub zweglone/spalone- zle dotarte zaraz po ich zalozeniu. (jesli zacisk nie odbija i klocek lekko podciera to tez sie spali... wiec udzial zaciskow w "zamieszaniu" jest tez mozliwy)Zamieszczone przez olejus
Aktualnie piszczace klocki bardzo rzadko sie trafiaja poniewaz produceni bardzo duzo uwagi poswiecaja tej przypadlosci bo wiadomo ze jesli klocki piszcza to potencjalny klient kupi je tylko raz- raz pierwszy i ostatni :] w zyciu...
Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!
Ja za³o¿y³em przypadkowo do ty³u klocki LUcas'a i te¿ piszcz± na szczê¶cie tylko przy hamowaniu jak jade do tylu :D, wiec nie ma ¼le. Ale kiedy¶ tez pamietam ¿e w jakims aucie takowe wsadzi³em i tez piszcza³y. Ogólnie nie najlepsze s± ich wyroby..
Mam ATE od 3 miesiêcy i chyba muszê znowu wymienic bo pokrzywi³o ich okropnie.ATE s± do bani.