Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Poka¿ wyniki od 21 do 26 z 26

W±tek: [ pozostale] ATE do .... w³a¶nie pokrzywi³em > jako¶æ DAE

Super Moderator Awatar olejus
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Sk±d
    Wroc³aw
    boss czy piszczenie moich starych tarcz mo¿e byæ zwi±zane z tym co mówisz ?? (czyli z³e zaciski)
    Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Sk±d
    Gliwice
    Za piszczenie najczê¶ciej odpowiadaj± kiepskiej jako¶ci klocki (s± zbyt twarde...). Tak czy tak przy wymianie klocków zawsze trzeba jak mówi Boss wszytko dok³adnie oczy¶ciæ i przejrzeæ.
    Dreams from Dreams - 7er...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    Mi popiskuj± co¶ klocki, chocia¿ nie zawsze... Ale szczerze powiedziawszy nie wiem co ja tam mam, nie wiem co wsadzi³ poprzedni w³a¶ciciel... :/

Moderator Mod Awatar BOSS
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    740i
    Sk±d
    Dolny Slask
    Cytat Zamieszczone przez olejus
    boss czy piszczenie moich starych tarcz mo¿e byæ zwi±zane z tym co mówisz ?? (czyli z³e zaciski)
    Piszcza klocki ktore sa zbyt twarde lub zweglone/spalone- zle dotarte zaraz po ich zalozeniu. (jesli zacisk nie odbija i klocek lekko podciera to tez sie spali... wiec udzial zaciskow w "zamieszaniu" jest tez mozliwy)
    Aktualnie piszczace klocki bardzo rzadko sie trafiaja poniewaz produceni bardzo duzo uwagi poswiecaja tej przypadlosci bo wiadomo ze jesli klocki piszcza to potencjalny klient kupi je tylko raz- raz pierwszy i ostatni :] w zyciu...
    Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Ja za³o¿y³em przypadkowo do ty³u klocki LUcas'a i te¿ piszcz± na szczê¶cie tylko przy hamowaniu jak jade do tylu :D, wiec nie ma ¼le. Ale kiedy¶ tez pamietam ¿e w jakims aucie takowe wsadzi³em i tez piszcza³y. Ogólnie nie najlepsze s± ich wyroby..

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2007

tarcze hamulcowe

Mam ATE od 3 miesiêcy i chyba muszê znowu wymienic bo pokrzywi³o ich okropnie.ATE s± do bani.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •