boss czy piszczenie moich starych tarcz może być związane z tym co mówisz ?? (czyli złe zaciski)
boss czy piszczenie moich starych tarcz może być związane z tym co mówisz ?? (czyli złe zaciski)
Pić trzeba ! Jeść można !
Za piszczenie najczęściej odpowiadają kiepskiej jakości klocki (są zbyt twarde...). Tak czy tak przy wymianie klocków zawsze trzeba jak mówi Boss wszytko dokładnie oczyścić i przejrzeć.
Dreams from Dreams - 7er...
Mi popiskują coś klocki, chociaż nie zawsze... Ale szczerze powiedziawszy nie wiem co ja tam mam, nie wiem co wsadził poprzedni właściciel... :/
Piszcza klocki ktore sa zbyt twarde lub zweglone/spalone- zle dotarte zaraz po ich zalozeniu. (jesli zacisk nie odbija i klocek lekko podciera to tez sie spali... wiec udzial zaciskow w "zamieszaniu" jest tez mozliwy)Zamieszczone przez olejus
Aktualnie piszczace klocki bardzo rzadko sie trafiaja poniewaz produceni bardzo duzo uwagi poswiecaja tej przypadlosci bo wiadomo ze jesli klocki piszcza to potencjalny klient kupi je tylko raz- raz pierwszy i ostatni :] w zyciu...
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Ja założyłem przypadkowo do tyłu klocki LUcas'a i też piszczą na szczęście tylko przy hamowaniu jak jade do tylu :D, wiec nie ma źle. Ale kiedyś tez pamietam że w jakims aucie takowe wsadziłem i tez piszczały. Ogólnie nie najlepsze są ich wyroby..
Mam ATE od 3 miesięcy i chyba muszę znowu wymienic bo pokrzywiło ich okropnie.ATE są do bani.