Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: [ pozostale] ATE do .... właśnie pokrzywiłem > jakość DAE

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    boss czy piszczenie moich starych tarcz może być związane z tym co mówisz ?? (czyli złe zaciski)
    Pić trzeba ! Jeść można !

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Za piszczenie najczęściej odpowiadają kiepskiej jakości klocki (są zbyt twarde...). Tak czy tak przy wymianie klocków zawsze trzeba jak mówi Boss wszytko dokładnie oczyścić i przejrzeć.
    Dreams from Dreams - 7er...

Zaawansowany Użytkownik
    Mi popiskują coś klocki, chociaż nie zawsze... Ale szczerze powiedziawszy nie wiem co ja tam mam, nie wiem co wsadził poprzedni właściciel... :/

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez olejus
    boss czy piszczenie moich starych tarcz może być związane z tym co mówisz ?? (czyli złe zaciski)
    Piszcza klocki ktore sa zbyt twarde lub zweglone/spalone- zle dotarte zaraz po ich zalozeniu. (jesli zacisk nie odbija i klocek lekko podciera to tez sie spali... wiec udzial zaciskow w "zamieszaniu" jest tez mozliwy)
    Aktualnie piszczace klocki bardzo rzadko sie trafiaja poniewaz produceni bardzo duzo uwagi poswiecaja tej przypadlosci bo wiadomo ze jesli klocki piszcza to potencjalny klient kupi je tylko raz- raz pierwszy i ostatni :] w zyciu...
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Ja założyłem przypadkowo do tyłu klocki LUcas'a i też piszczą na szczęście tylko przy hamowaniu jak jade do tylu :D, wiec nie ma źle. Ale kiedyś tez pamietam że w jakims aucie takowe wsadziłem i tez piszczały. Ogólnie nie najlepsze są ich wyroby..

Początkujący Użytkownik

tarcze hamulcowe

Mam ATE od 3 miesięcy i chyba muszę znowu wymienic bo pokrzywiło ich okropnie.ATE są do bani.

Uprawnienia umieszczania postów