wrummmmm wruummmmmmmmmmmmm
Przy planowaniu głowicy kazałem powymieniać wszystkie zawory więc głowica jak nowa :)
Przecież tam było z 9500rpm najmniej aleś to kręcił :D Na którym biegu? Chyba 3 Ale johny tak nie wolno :d to sa nie naturalnie wysokie obroty :D Ach ten gaz zwykły... :P
Ciekawi mnie dźwięk jaki wtedy był Ale johny wozisz ze sobą szufelke i zmiotke żeby wrazie czego pozbierać tłoki z ulicy? :D no i uważaj bo wał może bokiem "wyjść"
Ja tam bym się bał żeby zawory dziur w masce nie porobiły :P
Gaz chłopaki nie jest zwykły tylko sekwencja, odcięcie zawsze było ale od pewnego czasu właśnie zniknęło, ale teraz praktycznie po kapitalce bez remontu dołu silnika jest wszystko gites, to jest BMW one dużo potrafią wytrzymać aby tylko ich nie przegrzać :)
Uroczyście oświadczam, że nie będę już stosował takowych praktyk.
co sie stalo ze już uczoczyście oświadczasz? zdjąłeś pokrywe zaworów?:>
powiedzcie mi, u was nie ma odcinki...a u mnie jest już przy 5000..... silnik dopiero co złożyłem, wszystko z nim ok. Od czego to zależy?
Na pewno nie jest ok...Odcięcie nie może być przy 5tys/obr.Coś musieliście z elektryką pochrzanić.Powinno być przy ok 6300obr/min,już dawno nie wyciągałem e32 z garażu i już dokładnie nie pamiętam
Jony a to że masz nowe zawory nie ma nic z tym wspólnego ze można ich pokrzywić...