Wtryski można podmieniać w obie strony w jednostkach M30 3.0 i 3.5. Jest też prosta procedura sprawdzania wtryskiwaczy, najlepiej podjechać z wymontowanym elementem do serwisu który ma autoryzacje Boscha i zajmuje się układami wtryskowymi.
Wtryski można podmieniać w obie strony w jednostkach M30 3.0 i 3.5. Jest też prosta procedura sprawdzania wtryskiwaczy, najlepiej podjechać z wymontowanym elementem do serwisu który ma autoryzacje Boscha i zajmuje się układami wtryskowymi.
Czarne e32 w benzynie!
hmmmm nie tylko w Tym silniku można wtryski zamieniać każdy wtrysk ma ten sam numer czyli można sobie przekładać wtryski jak sie chce. ;) Ponawiam Pytanie czy któryś z kolegów posiada jakieś wtryski Do M30 o numerze 73366 bo kupił bym tylko jeden po co mi cała listwa?
ps. Serwis dopiero mam w Krk czyli jakieś 70km ode mnie ;) ;)
Widzisz różnice między zamienianiem wtryskiwacza wedle kolejności a zamienianiem miedzy dwoma silnikami o różnych pojemnościach, tego samego typu?
Bo coś "mało odkrywcze" jest to co napisałeś.
Wyraziłeś chęć posiadania wtryskiwacza do 3.5, dopisałem że pasuje też z 3.0, widze że niepotrzebnie jednak, bo rozumowanie toczy się tutaj na jakimś nie ogarnianym przeze mnie poziomie.
Wybacz :D
Czarne e32 w benzynie!