-
Doświadczony Użytkownik
Łukasz wiesz co Po 1 Znaczek budzi kontrowersje u ludzi nie dokońca się znających ale wiedzących ze ostatnie cyfry to pojemność. A po drugie kupiłem go nowego za 70zł z wysyłką więc chyba się opłacało chciałem kupić 735 ale chłop powiedział że ma 760 no i jeszcze iL to jak tu nie brać a pozatym co by nie pisało to pięknie wygląda nierozumiem dlaczego ludzie życzyli sobie usunięcia emblematu w E32 to taka żadkość. Dźwięk jest taki że mikrofonik aparatu nie ogarnia takiego natężenia dźwięku a w drugim filmiku to aż głos jest dziwny bo tak było głośno bmka na "wydechu" kończoncym się przed katami w przypadku mojej kamerzysta mógł stać dalej wtedy dźwięk był by lepszy i mikrofonik by wiedział co sie dzieje.
No ładnie wygląda ale troche brudna była właśnie niedawno ją pucowałem cieplutką wodą i gąbeczką teraz to się świeci :D
Heh a w dwu kolorowej znaczek odemnie bo miałem go po stronie obecnego napisu więc musiałem odkleić odkleiłem na gorąco więc klej został a chłoposzek chciał to mu dałem i se przykleił jemu jakoś to się jeszcze prezentuje ale do mojej to nie pasowal.
Kartonik to nagram Ci przy okazji filmik gdzie słychać coś a nie tylko dźwięk że ludzie srają pod siebie Szaścik teraz dostał nowy Układ wydechowy i dźwięk piękny wyraźny ale nie głośny.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 13-04-2011 o 21:16
Uprawnienia umieszczania postów