Gościu ty chyba jesteś schynięty albo jakiś upośledzony daj se spokój.
Moge nasrać do tego E32 zagotować silnik i wbić D na odcięciu pognieść młotem karoserie i nikt nie ma prawa mi nic powiedzieć bo to jest moje.
Jako że jestem normalny szanuje swoje święte 7 i jednocześnie swoje pieniądze to nie robie głupot dbam jak moge.
Ale co ty wiesz ty wiesz przecież lepiej Sportowy układ wydechowy i zrobienie kilku beczek to już profanacja a spokojna jazda na codzień i faktury za części i usługi na 7 tyś zł w ciągu pół roku sie nie liczą.
Jak bym był frajerem to był kupił łysą E32 za 2k i traktował jak gówno i driftowóz nie patrząc że gdzieś zagiąłem albo ze sie porysowało.
Ale przed nikim sie nie musze tłumaczyć Ja służę samochodowi a on mi i od czasu do czasu pobawić się moge.
Nie wiem Greg Boss Albo tuczi weźcie z tąd tego Norbiego... i możecie usunąć niepotrzebne posty norbiego i moje odpowiedzi... ;|
Jesteś głupi i tyle.
Mi się coś robi jak widzę takie coś i ty jak chesz to reaguj na tego typu akcje i na to co sie dzieje na bauzen gdzie codziennie zarzynana jest na śmierć nie jedna piękna siudemka u nich to złom a u nas wśród pasnojanów takie auto było by usobieniem ideału bo czesto takie tam są a nie ty mi płaczesz o jakies nie groźne ślady opon na kostce brukowej.
Pogadaj sobie z tym facetem a nie żucaj sie do mnie.
http://www.youtube.com/watch?v=Uo7CaQ4Fi8M