Strona 16 z 31 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 309

Wątek: Triki w E38

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740
    to w takim ukladzie ja tego nie mam, widze ze tu wszystko bylo szczegolowo na forum ;-) ale pytam dlatego ze moje poszukiwania odpowiedzi na pytanie nie zostaja znalezione :D

NIe wiem czy bylo, ale jesli nie mam komfortowego to bede mial code?

To chyba nie ma związku. Ja mam code a nie mam komfortowego startu.
    Pytasz czy będziesz miał code. A masz te opcje które opisałem?
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Vip Vip
    BMW
    e38 750iL, e66 750iL :)
    Cytat Zamieszczone przez staszek
    Panowie, mam pytanie jak to jest z tym komfortowym odpalaniem, mam e38 z 95' 740 4.0, było to seryjnie czy w opcji? Oraz odpalanie na code, gdzie powinien pojawić się ten napis i skoro się nie pojawia to jak zrobić żeby było odpalania na cod.

Pozdrawiam.
    w serii było w 750i... ale łatwo to sprawdzić czy masz.. wskakujesz do auta i tylko pykasz kluczykiem jak do odpalenia.. jak zapali tzn. kreci jak zwolnisz kluczyk to masz komfortowe odpalanie

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez Kronos
    Panowie, mam pytanie jak to jest z tym komfortowym odpalaniem, mam e38 z 95' 740 4.0, było to seryjnie czy w opcji? Oraz odpalanie na code, gdzie powinien pojawić się ten napis i skoro się nie pojawia to jak zrobić żeby było odpalania na cod.

Pozdrawiam.
    w serii było w 750i... ale łatwo to sprawdzić czy masz.. wskakujesz do auta i tylko pykasz kluczykiem jak do odpalenia.. jak zapali tzn. kreci jak zwolnisz kluczyk to masz komfortowe odpalanie
    nie do konca- w v8 generalnie bylo tez w serii, nie wiem jak w starszych rocznikach, napewno w rocznikach z nowa skrzynia (ze steptronic'kiem). Taka ciekawostka- w 750 e32 komfort startu nie bylo ;)
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740
    Dobra wiec komfort startu u mnie nie ma, pojawia sie opcja "code" po wscienieciu "BC" obok wyswietlacza, ustawiam kod - tak jak istuowaliscie, na pozycje jeden stacyjke itd itp, wszytsko fajnie dziala, ale tylko do pierwszego odpalenia. Czemu tylko raz dziala?

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    ...., wszytsko fajnie dziala, ale tylko do pierwszego odpalenia. Czemu tylko raz dziala?
    Tak ma działać! Pan inżynier reżyser z BMW tak to zrobił, a czym sie kierował licho wie.. ;D Też bym wolał by tą funkcje można było włączyc na stałe ;)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740
    Panowie, apropo odblowoywania tych dodatkowych opcji, wchodze na test 19 (wogole mam chyba do 32 te testy;/) i na test 19 mam wybor ON albo 01,02 itd do kilkunastu ;/ ?nie kumam jak mam ustawic OFF.

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Panowie, apropo odblowoywania tych dodatkowych opcji, wchodze na test 19 (wogole mam chyba do 32 te testy;/) i na test 19 mam wybor ON albo 01,02 itd do kilkunastu ;/ ?nie kumam jak mam ustawic OFF.
    Dodaj do siebie 5 ostatnich cyfr numeru VIN i wynik ustaw na tym własnie teście. Nastepnie zatwierdz i powinno byc odblokowane. ;)

Przykład VIN .........XX12345 należy wiskać przycisk aż pojawi się 15 = 1+2+3+4+5 i zatwierdzić.
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 740i
    Ustawi sie samo na OFF jak wpiszesz sume 5 ostatnich cyfr nadwozia, o ile dobrze pamietam.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740
    ok, dziekuje !

Uprawnienia umieszczania postów