Każde auto jest do sprzątnięcia. Wg. złodzieja.... :mrgreen: :mrgreen: niekonwencjonalne zabezpieczenie to dodatkowa 1-2 min. na odpalenie auta :-/ :-/
Wiem to jak szukałem swojego audi w polsce.. a kradli mi je 15 sec. :!: :!: :!: wiem bo widziałem jak to robili tyle że nie zdążyłem wyskoczyć.
Auta z GPS (zabezpieczeniem) też są do ukradzenia. Jedynie jeśli złodzieje nie wiedzą że takowy bajer jest na pokładzie możesz odzyskać auto.. bo jak wiedzą że to masz to kaplica i po aucie..
Prawdę powiedziawszy jak złodziej "potrzebuje" twoje auto to już masz po nim. :cry:
Ten "znajomy" stwierdził że wsiądze do każdego auta i je odpali a ty bedziesz stał obok i myślał że on jest właścicielem.. :-/ :-/
Jak pracowałem w poprzedniej robocie miałem taką sytuację:
Przyjechał niemiec najnowszą s-klasą rok 2006 i zatrzasnął klucze w środku. (zdarza się) i problem. Zapas zostawił w domu . więc zadzwonił po straż pożarną..

oni przyjechałi i powiedzieli że jedynym sposobem jest wybicie szyby :-/
Szczeście dla niemca że przechodził obok chłopak i zaproponował mu na boku otworzenie auta za 5 stówek... he he niemiec twierdził że ma niewiadomo jakie zabezpieczenia.. A ten gość otworzył mu auto w 5 sec... podszedł tylko do drzwi i się otworzyły... Wszyscy byli w szoku.. Zaproponował mu jeszcze odpalenie auta ale niemiec zwątpił... he he Widziałem to na własne oczy. Niemiec następnym razem przyjedzie do Polski chyba starym passatem :mrgreen: :mrgreen: