za każdym razem jak chcesz uzbroić samochód w CODE musisz wpisać kod przed opuszczeniem pojazdu. Jeśli takiego manewru nie zrobisz to nie będzie chciał abyś go wpisywał i odpali bez kodu.
za każdym razem jak chcesz uzbroić samochód w CODE musisz wpisać kod przed opuszczeniem pojazdu. Jeśli takiego manewru nie zrobisz to nie będzie chciał abyś go wpisywał i odpali bez kodu.
a ja mam takie pytanko, czy jak u mnie nie ma pakietu komfort z odpalaniem to będzie działa funkcja CODE? jeśli tak to kiedy i jaki kod wpisać? na bierzaco jakiś wymyślić?
Wydaje mi sie ze funkcja code jest w każdym e38.
Przekręcasz kluczyk w pierwsza pozycje, wpisujesz kod naciskasz set i wyciągasz kluczyk.
a jak z funkcją follow me home ? , w końcu ciągniemy manetkę od kierunku ? czy od długich ? czy woglę jak to zaprogramować jeżeli się nie da , tylko podpinając pod kompa ?
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
Manetka od kierunków i od długich to ta sama manetka. Ciągniesz ją jak bys chcial komus mrugnac dlugimi i wlacza sie ta funkcja, jezeli masz wyjety kluczyk ze stacyjki.
A czy wiecie ze wasze-nasze siódemki informują nas bodajże dwoma piknięciami że wybiła właśnie równa godzina.... oczywisnie gdy w te chwili jedziemy samochodem ;))
mój zawsze, parę sek przed pełna godziną