Czy może mi ktoś odpowiedzieć? W związku z powyższym? Bo taka nastała cisza... :(
Czy może mi ktoś odpowiedzieć? W związku z powyższym? Bo taka nastała cisza... :(
"... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."
prawą gałką kręcisz to numery sie zmieniają , wciskasz gałke przeskakuje pole dalej
to tak, wiem ale to na monitorze. Ale jak zatwierdzam ostatnią to i tak kod nie znika z monitora. (w tym przypadku to mija się z celem, bo pasażer jesli jest to widzi co wpisuję :/Zamieszczone przez szpoper
A w okienku check-kontrol - tam nie trzeba? Bo wy świetla się CODE---- ?
jak wpiszesz kod to wyciagasz kluczyk ze stacyjki i sie uzbraja
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
wcisnąłem i przytrzymałem 5 sekund przycisk BC na manetce kierunkowskazów na monitorze tv wyskoczyła mi opcja zarządzania komendami wyswietlanymi na liczniku , można poustawiać co ma się wyświetlać po wciśnięciu przycisku BC i w jakiej kolejności ;)
No dobrze :) wyciagnąłem kluczyk i się uzbroił.Zamieszczone przez szczurek
Teraz przychodzi moment, że trzeba jechać. Właczam stacyjkę - na monitorku pojawia się CODE----. Wpisuję kręcąc i przyciskając gałką. Po zatwierdzeniu 4 cyfry - kod z monitora nie znika, a w okienku check kontrol pod kierownicą też ukazuje się napis: CODE---- i jak od tego momentu postępować aby uruchomić?
u mnie wpisuje poprawny kod , zapala sie u dołu ekranu po prawej stronie opcja "deactivate" klikam na tą opcje i code znika
no jak deactive wciszniesz to normalne że zniknie bo go deaktywujesz. A ja nie chcę deaktywować, chcę mieć auto z codem :) :)Zamieszczone przez szpoper
nie kumam teraz o co ci chodzi :what: napisalismy jak właczyć i wyłaczyć i co chcesz dalej z tym codem robić ??????Zamieszczone przez Oli...
No dobrze wyciagnąłem kluczyk i się uzbroił.Zamieszczone przez szpoper
Teraz przychodzi moment, że trzeba jechać. Właczam stacyjkę - na monitorku pojawia się CODE----. Wpisuję kręcąc i przyciskając gałką. Po zatwierdzeniu 4 cyfry - kod z monitora nie znika, a w okienku check kontrol pod kierownicą też ukazuje się napis: CODE---- i jak od tego momentu postępować aby uruchomić auto ???
Tylko przekręcić kluczyk i odpalać normalnie, czy jeszcze jakoś wbijać kod w miejscu check kontrol - o to mi chodzi :) (sorki jeśli niezrozumiale napisałem... choć wydawało mi się, że piszę jasno :) )