Odświeżę trochę wątek: u mnie nie zablokowana jest zmiana języka(10), czy w tej sytuacji można tak jak czytałem zrobić to carsoftem a jeśli tak to w której zakładce?
Odświeżę trochę wątek: u mnie nie zablokowana jest zmiana języka(10), czy w tej sytuacji można tak jak czytałem zrobić to carsoftem a jeśli tak to w której zakładce?
Jak to zablokowana, może odłączales aku i musisz jeszcze raz odblokowac OBC. Wtedy wjezdżasz w dowolny zablokowany test i jak ci sie wyswietla "Lock:On" zaczynasz klikać lewym guziczkiem aż ukaże się cyfra będąca sumą pięciu ostatnich cyfr twojego kodu VIN, wciskasz prawy i jedziesz jeszcze raz do testu 10 i juz powinein byc odblokowany.
Na żadnym teście nie mam LOCK ON, po prostu pod 10-ką mam bodajże De czy coś tam, i nie mogę nic więcej zrobić, tzn naciskanie kolejne nic nie zmienia na wyświetlaczu, a powinno być chyba 01En i 02us czy coś w tym stylu, ja tego nie mam, ale w tym wątku tak też ktoś miła i było coś o carsofcie w takim wypadku, tylko bez szczegółów.
I jeszcze jedna sprawa choć to nie ten wątek, ale ten właściwy został zablokowany, proszę o instrukcję zdejmowania wkładu lusterka bo mi prawe zupełnie nie chodzi i w dodatku ma lekki luz na mocowaniu, poprzedni właściciel powiedział, że zastał kiedyś auto z "wywiniętym" lusterkiem do przodu(mój adres to pawel_plt@poczta.onet.pl)
pzdr
Szyby -domykanie tak jak się dłużej przytrzyma zamykanie , jak przytrzymamy otwieranie , dłużej najpierw przód idzie w dół , póniej tył-szyby oczywiście :)
Hehe taki ogólny bajer nie tylko do e38:
Kiedy przyłożysz kluczyk do głowy to możesz domknąć szyby w aucie na parkingu nawet z wieżowca :D Sprawdzone!
ps. można też np. dotknąć wargi itp...
Zamieszczone przez Rock7
Najlepszy efekt: otworzyć szeroko usta, kluczyk przyłożyć do skóry pod brodą.
Ustami "celować" w samochód.
Stary sposób, ale fakt - skuteczny
Zamieszczone przez raski
Sprawdzałem, nie działa... :hihi: ;DZamieszczone przez Rock7
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
:what: za blisko auta jesteś ;DZamieszczone przez YBSA
Bo w dieslu to nie działa - tez sprawdzałem hehehZamieszczone przez YBSA
No nie każdy :) ja nie wiedziałem.Zamieszczone przez krzywy191
Wszystko poszło dobrze tylko do pewnego momentu. Kiedy włączyłem, na monitorku pojawił się kod - wpisałem, zatwierdziłem (Na ekranie pozostał kod-nie wiem czy tak ma być). Ale też w pasku check kontrol pojawiło się CODE---- i tam za chiny nie wiedziałem jak wpisać :P No i nie odpaliłem. Anulowałem kod i już.
Jak i za pomocą czego się ten kod wpisuje???
"... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."