Ale jak myslicie ,jest to opcja czy po prostu mam awarie?
Ale jak myslicie ,jest to opcja czy po prostu mam awarie?
Obstawiam awarie.
jak wszyscy to i ja :) tez posiadam i np. stojąc na swiatłach zwalniają na najniższy bieg :)
A ja używam czujnika deszczu :)
Aha i wyczaiłem że mam takie zapalanie jak Kronoshehe
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Jakie zapalanie?
Wytarczy "cyknąc " kluczykiem tak jak byś chciał odpalic auto i puścić ( normalnie musisz trzymać tak długo aż zapali dopiero puszczasz kluczyk )Zamieszczone przez wojtekd
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Ja tego nie mam , a strasznie mi sie to podoba w E39 ...Zamieszczone przez EVAN CORTEZ
Fajny patent dotyk klucza i sam kreci rozrusznik ":)
Fragment rozdziału „Uruchamianie silnika” z instrukcji obsługi:Zamieszczone przez trolu
=================
Samochody z silnikiem benzynowym
...
BMW 735i/L, 740i/L, 750i/L:
Twój BMW wyposażony jest w urządzenie komfortowego startu. Wystarczy tylko na krótko przekręcić kluczyk w pozycję 3 i od razu pozwolić mu się cofnąć.
Proces uruchamiania silnika będzie przebiegał przez określony czas automatycznie i zostanie również automatycznie zakończony, gdy tylko silnik zaskoczy.
Przy niewystarczająco naładowanym akumulatorze automatyczny start nie zostanie rozpoczęty lub będzie przerwany.
==================
To oczywiście tłumaczenie z tekstu niemieckiego, mało literackie, ale sens oddaje.
mam w e38 i mialem tez wczesniej w dwoch e36 i wydaje mi sie ze kazdy to maZamieszczone przez michal77
no i krzywy się wkopales :) jak każdy ma to bedziesz u mnie szperał aż znajdziesz :) urlop w sobote ci się konczy to jutro podstawiam pojazd :)