Rozmawialem wczoraj z Docentem - koszt - zabezpieczenia do E38 to 550 PLN - czas montazu okolo 5-6 godzin. Przy okazji mozna sprawdzic i napelnic klime !
Rozmawialem wczoraj z Docentem - koszt - zabezpieczenia do E38 to 550 PLN - czas montazu okolo 5-6 godzin. Przy okazji mozna sprawdzic i napelnic klime !
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
mam odblokowane pojawia się pod poz 19 napis off więc jest ok ale poszeżone menu się nigdzie nie pojawia???Zamieszczone przez olejus
mam odblokowane pojawia się pod poz 19 napis off więc jest ok ale poszeżone menu się nigdzie nie pojawia???Zamieszczone przez olejus
W tym momencie poszezone Menu - jest aktywne.
Wlaczasz je - naciskajac na kolejne testy od 1 - do ......
Np. przyciskasz chwile prawy przycisk az pokaze sie test nr. 1 - naciskasz krotko - az pokaze sie test nr. 7 - potwierdzasz lewym guzikiem (na liczniku) i pokazuje ci sie temperatura plynu chlodzenia.
WIecej szczegolow - i lista ze wszystkimi opcjami TUTAJ
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
mozna zrobć tak:
prawy trzymasz do momentu pojawienia się testu 01 --- tym smaym prawym idziesz klikając do testu nr 7 i potwierdzasz to lewym i tyle. jak nie wejdzie do testu 07 to znaczy że nie jest odblokowane na teście 19
Pić trzeba ! Jeść można !
hmm podpowiedzcie jak te puzle rozwiązać :)
ok testy mam zablokowane - bardzo chętnie bym je odblokował - ale jest mały problem zegary w samochodzie sa z jakiejś innej 7-ki ... i gdzie mam wpisywać pokolei te możliwe kombinacje ostatnich 5 czy 7 cyfr vin-u ... bo to chyba musi być win od auta z którego były zegary ??
jeszcze jedno : czy możliwe jest że w 740 i 97r. zegary wyskalowane są tylko do 250 km\h. W starej e34 1992r. 525i mam do 260?
dokładnie w E38 jest do 250 (nie wiem czy chodzi o tą blokadę elektroniczną czy co ale w E34 też miałem do 260 i nie była blokowana)jeszcze jedno : czy możliwe jest że w 740 i 97r. zegary wyskalowane są tylko do 250 km\h. W starej e34 1992r. 525i mam do 260
Pić trzeba ! Jeść można !
Moj kuzyn w e36 ma bajer z wycieraczkami.Gdy ma wlaczone na ciagle dzialanie i stanie to zaczynaja dzialac czasowo,jak ruszy to znow zaczynaja dzialac caly czas.Ja tego nie mam.Wada mojego auta czy brak takiej opcji?
W mojej e38 też tak jest (tzn. jest ta opcja)