mój zawsze, parę sek przed pełna godziną
mój zawsze, parę sek przed pełna godziną
Mnie malo szlag nie trafił gdy uruchomiłem tą opcję..... A tak niewinnie się nazywa .... "MEMO". BAAAAAAAAArdzo intuicyjne hehehehe
A to tak mi pika co jakis czas. Ja nie mogę normalnie, do szalu mnie doprowadza te pikanie. Jutro se rano to wyłącze.
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Ja to wyłączyłem chyba przy zmianie z US na EU w navi. Trochę mnie to wkurzało i rozpraszało :)
Fajnie byłoby gdyby zamiast pikania gadał polskim głosem :)
ja mam to wlaczone przydaje sie
pik pik pik :D
pik pik pik :D[/QUOTE]
mi bardzo, szczególnie w trasach z lub do polski;))
Ostatnio edytowane przez S1 POLAK ; 03-07-2013 o 17:10
Nie wiem czy juz ktoś wspominał. Kiedyś widziałem film o e38 dawno dawno temu. I taki bajer mi sie teraz przypomniał. Jeżeli macie fotel z pamiecią to można przypisać ustawienie fotela do każdego z pilotów. U mnie niestety nie ma el. foteli wiec nie wiem dokładnie jak to sie robi. Ale kiedyś mi powiedział koleś że pilot sam się konfiguruje z fotelem.
A wiecie że ASC da się wyłączyć tylko częściowo ? Przytrzymując przycisk dłużej wyłączamy w ASC funkcję ograniczania mocy na kołach, tym samym ASC wykorzystuje tylko ABS (dohamowuje koło). Tak wyczytałem przynajmniej, może mnie ktoś poprawi :)
Nie możliwe z tym ASC - przynajmniej u mnie. ASC działa na przepustnicy dławiącej dolot, zamykanej w momencie różnicy prędkości kół. Czujniki ABS są wykorzystywane do wykrycia zbyt szybko obracającego się koła napędzanego względem koła bez napędu. Koła nie są przychamowywane. Ot cała filozofia :D
Był wypadek! Żuk uderzył w Nyse, bo miał opony łyse: Puk puk; Kto tam?; Korba :D