To prawda, ze się ciężko mieszka.. mi dźwignęli wkłady do lusterek oba fotochromy... ząłozyłem normalne i wydrapałem na nich nr rejestracyjne. na razie pomogło :)
To prawda, ze się ciężko mieszka.. mi dźwignęli wkłady do lusterek oba fotochromy... ząłozyłem normalne i wydrapałem na nich nr rejestracyjne. na razie pomogło :)
Dzisiaj zauwazyłem,że jest u mnie to oświetlanie drogi kierowcy jak się wysiadzie z auta...swiatła świeca się przez okolo 20 sek...jest to w kazdej E38 czy może moja jest egzemplarzem 1 na 1000 000 :D ?
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Masz zakodowaną funkcję follow me home
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
tjk84 nie trzeba było drapać , zwykłych ci nikt nie powinie, oni się czaja tylko na foto :) Mojemu ojcu jak powineli foto z e39 to jak dzwonił za wkładami po Wrocławiu do osób które tym handlują każdy sie pytał w jakiej dzielnicy mieszka :)
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Ja w dodatku funkcję "follow me home" ma tak zaprogramowaną, że zapalają mi się halogeny na ten czas.
Pozdrawiam, Przemos
A u mnie halogeny i wsteczne, nie ważne jak stane mam jasność :) :) :)
a wie ktoś jak ustawić opcję aby po ruszeniu blokowały się zamki w drzwiach? pamiętam ze w vectrze C była jakaś sekwencja przycisku od centralnego i kluczyka w stacyjce...
gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin
z tego co pamiętam, koduje się w NCSExpert, zamki się zamykają po przekroczeniu 30km/h
Powiedzcie mi jak ustawić funkcję "follow me home" ? Dam radę ustawić przez inpe ?
Było E30 325 , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540 :)
Jest E38 740IA