u mnie wpisuje poprawny kod , zapala sie u dołu ekranu po prawej stronie opcja "deactivate" klikam na tą opcje i code znika
u mnie wpisuje poprawny kod , zapala sie u dołu ekranu po prawej stronie opcja "deactivate" klikam na tą opcje i code znika
no jak deactive wciszniesz to normalne że zniknie bo go deaktywujesz. A ja nie chcę deaktywować, chcę mieć auto z codem :) :)Zamieszczone przez szpoper
"... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."
nie kumam teraz o co ci chodzi :what: napisalismy jak właczyć i wyłaczyć i co chcesz dalej z tym codem robić ??????Zamieszczone przez Oli...
No dobrze wyciagnąłem kluczyk i się uzbroił.Zamieszczone przez szpoper
Teraz przychodzi moment, że trzeba jechać. Właczam stacyjkę - na monitorku pojawia się CODE----. Wpisuję kręcąc i przyciskając gałką. Po zatwierdzeniu 4 cyfry - kod z monitora nie znika, a w okienku check kontrol pod kierownicą też ukazuje się napis: CODE---- i jak od tego momentu postępować aby uruchomić auto ???
Tylko przekręcić kluczyk i odpalać normalnie, czy jeszcze jakoś wbijać kod w miejscu check kontrol - o to mi chodzi :) (sorki jeśli niezrozumiale napisałem... choć wydawało mi się, że piszę jasno :) )
tylko przekrecasz kluczyk i odpalasz normalnie.'
No i o to mi chodziło :) zasugerowałem się, że jeszcze raz trzeba wpisać w miejscu cgeck kontrol :) Resztę doczytałem w innych postach..że to jednorazowy itp...Zamieszczone przez LeSiO
Dziękuję wszystkim :)
Świetne! A kiedyś chciałem pytać o taką możliwość gdy po wgraniu nowszego softu znikł mi domyślnie zegar z wyświetlacza :)Zamieszczone przez szpoper
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
chyba niema takiej opcji, trzeba wchodzić normalnie w test nr.4 i tyle
a da się jakoś sprawdzić ile pali, tylko nie sekundowe tylko naliczanie? Bo w testach tego nie widziałem
tzn chodzi o to że zeruję sobie, no i jadę i mi pokazuje ile paliwa spalił w tym czasie, np. przejadę 10 km to spali 2 litry