Zamieszczone przez raski
Sprawdzałem, nie działa... :hihi: ;DZamieszczone przez Rock7
Zamieszczone przez raski
Sprawdzałem, nie działa... :hihi: ;DZamieszczone przez Rock7
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
:what: za blisko auta jesteś ;DZamieszczone przez YBSA
Bo w dieslu to nie działa - tez sprawdzałem hehehZamieszczone przez YBSA
No nie każdy :) ja nie wiedziałem.Zamieszczone przez krzywy191
Wszystko poszło dobrze tylko do pewnego momentu. Kiedy włączyłem, na monitorku pojawił się kod - wpisałem, zatwierdziłem (Na ekranie pozostał kod-nie wiem czy tak ma być). Ale też w pasku check kontrol pojawiło się CODE---- i tam za chiny nie wiedziałem jak wpisać :P No i nie odpaliłem. Anulowałem kod i już.
Jak i za pomocą czego się ten kod wpisuje???
"... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."
Czy może mi ktoś odpowiedzieć? W związku z powyższym? Bo taka nastała cisza... :(
prawą gałką kręcisz to numery sie zmieniają , wciskasz gałke przeskakuje pole dalej
to tak, wiem ale to na monitorze. Ale jak zatwierdzam ostatnią to i tak kod nie znika z monitora. (w tym przypadku to mija się z celem, bo pasażer jesli jest to widzi co wpisuję :/Zamieszczone przez szpoper
A w okienku check-kontrol - tam nie trzeba? Bo wy świetla się CODE---- ?
jak wpiszesz kod to wyciagasz kluczyk ze stacyjki i sie uzbraja
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
wcisnąłem i przytrzymałem 5 sekund przycisk BC na manetce kierunkowskazów na monitorze tv wyskoczyła mi opcja zarządzania komendami wyswietlanymi na liczniku , można poustawiać co ma się wyświetlać po wciśnięciu przycisku BC i w jakiej kolejności ;)
No dobrze :) wyciagnąłem kluczyk i się uzbroił.Zamieszczone przez szczurek
Teraz przychodzi moment, że trzeba jechać. Właczam stacyjkę - na monitorku pojawia się CODE----. Wpisuję kręcąc i przyciskając gałką. Po zatwierdzeniu 4 cyfry - kod z monitora nie znika, a w okienku check kontrol pod kierownicą też ukazuje się napis: CODE---- i jak od tego momentu postępować aby uruchomić?