No i fajnie, że zadziałało :D
No i fajnie, że zadziałało :D
OFF jest ale TV i tak w czasie jazdy tylko głos. Hmm... Co się dzieje? Czy wogóle można odblokować Mk3 (16:9)?
Halo mowa byla o odblokowaniu dodatkowych testow/funkcji w zegarach... a nie o zdjeciu blokady ogladania w ruchu TV ;)Zamieszczone przez Ponar
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
ok, faktycznie. Zmylił mnie pierwszy punkt wątku, czyli odblokowanie TV i dalej "Watch TV / Videotext during driving ".
Nigdzie nie znalazłem jednak odpowiedzi czy da się to zrobić w Mk3.
nie :/ tylko kabel. O co w tym chodzi nie wiem. szkoda, że nie idzie taniej, czyli za darmo np. spinając jakiś kabelek na krótko :) nie wiem jaką magię w sobie mają fabryczne wiązki do odblokowania i się nie dowiem bo nie położę 350zł za nikomu niepotrzebną bzdurkę![]()
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Szkoda, że nikt nie wie bo to jednak jest blokada programowa i jak każdy program da się obejść lub złamać. Poszukam w www może coś w świecie wymyślili.
Jeszcze jedno.
Włączenie alarmu ale nie załączenie czujnika ruchu.
Np. jak chcesz zostawić zwierzaka w samochodzie.
Wysiadasz z auta, zamykasz go pilotem, i w ciągu max 15 sekund wciskasz zamknięcie na pilocie jeszcze raz. Zwierzak może łazić - alarm sie nie włączy.
pozdrawiam
[quote="SEBEK"]Witam,
mozna odblokowac tv - zeby dzialala w czasie jazdy, mozna tez odblokowac dodatkowe funkcje
komputera pokladowego (pokauzje na m wtedy dodatkowe informacje jak predkosc, temperatura plynu chlodzacego itd ....)
oczywiscie jest tu mowa o ty opcjach jak sie ma navi?
--------
jeszcze jedno:) chodzi mi o triki z licznikiem niech kto mi napisze ile ty testów mozna zrobic itd
bo zrobiło sie 14 strona nie bede kazdej czytac
proszę o szybką rozpiske:)
bylo:P e32 735 automat e34 525 td automat e36 320i e36 323i automat e38 740i automat e39 528i automat ,
obecnie e39 520i , e39 520i 400 tys km igła :) e65 730d individual
oizo_pl, edytuj swoje wypowiedzi zamiast mnożyć kolejne posty.
Co do Twojej prośby - czy Ty czasem nie przesadzasz? Wysil się i przewertuj tych kilka stron.... Forum jest po to, aby pomóc, ale nie wyręczyć.
dla mnie na ty 14 stronach jest bur.... ktoś żuci temat zaraz ktos wstawi cos innego niemającego wspólnego z tematem , nie jestem tu jedyny co się powtarza:]
bylo:P e32 735 automat e34 525 td automat e36 320i e36 323i automat e38 740i automat e39 528i automat ,
obecnie e39 520i , e39 520i 400 tys km igła :) e65 730d individual