No to Panie odkrycie ;)Zamieszczone przez radoshb
Tak samo z przebiegiem. W E65 również - naciśnięcie lewego przycisku na zegarach pokaże przebieg
No to Panie odkrycie ;)Zamieszczone przez radoshb
Tak samo z przebiegiem. W E65 również - naciśnięcie lewego przycisku na zegarach pokaże przebieg
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Mam tak samo. W teście nr 1 widzę swój VIN i jest toki sam jak w dowodzie, ale w innych w tym nr 19 mam lock: ON i wpisuje sumę z VINU zatwierdzam prawym przyciskiem i ... wracam do test nr 1 a na 19 mam dalej lock ON. Zresztą na innych też jest lock ON. Co zrobić aby odblokować??Zamieszczone przez radoshb
A nie masz czasem czerwonej kropki koło przebiegu?Zamieszczone przez Ponar
Nie, nic takiego tam nie ma. Gdyby było to co wtedy?
Wtedy brak możliwości odblokowania zegarów byłby uzasadniony :DZamieszczone przez Ponar
Napisz, czy możesz wejść w test np. 8 (pomiar prędkości).
Wchodziłem z kilkanaście razy na 19 w różnych kombinacjach kluczyka i w końcu coś zaskoczyło i pojawiło się upragnione OFF. Auto już w garażu więc nie mogę sprawdzić w ruchu ale mam nadzieję, że odblokowane.
na nr 8 mogę teraz wejść a wcześniej nie mogłem.\
Dzięki Sylwek za zainteresowanie.
No i fajnie, że zadziałało :D
OFF jest ale TV i tak w czasie jazdy tylko głos. Hmm... Co się dzieje? Czy wogóle można odblokować Mk3 (16:9)?
Halo mowa byla o odblokowaniu dodatkowych testow/funkcji w zegarach... a nie o zdjeciu blokady ogladania w ruchu TV ;)Zamieszczone przez Ponar
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
ok, faktycznie. Zmylił mnie pierwszy punkt wątku, czyli odblokowanie TV i dalej "Watch TV / Videotext during driving ".
Nigdzie nie znalazłem jednak odpowiedzi czy da się to zrobić w Mk3.