Strona 20 z 31 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 309

Wątek: Triki w E38

Cytat Zamieszczone przez radoshb
    ...Przy wyjętym całkowicie kluczyku, gdy auto nie jest jeszcze uśpione można wyświetlić godzinę.
    No to Panie odkrycie ;)

Tak samo z przebiegiem. W E65 również - naciśnięcie lewego przycisku na zegarach pokaże przebieg
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Zaawansowany Użytkownik Awatar Ponar
    BMW
    E38 730D
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Cytat Zamieszczone przez staszek
    Panowie, apropo odblowoywania tych dodatkowych opcji, wchodze na test 19 (wogole mam chyba do 32 te testy;/) i na test 19 mam wybor ON albo 01,02 itd do kilkunastu ;/ ?nie kumam jak mam ustawic OFF.
    Dodaj do siebie 5 ostatnich cyfr numeru VIN i wynik ustaw na tym własnie teście. Nastepnie zatwierdz i powinno byc odblokowane. ;)

Przykład VIN .........XX12345 należy wiskać przycisk aż pojawi się 15 = 1+2+3+4+5 i zatwierdzić.
    Mam tak samo. W teście nr 1 widzę swój VIN i jest toki sam jak w dowodzie, ale w innych w tym nr 19 mam lock: ON i wpisuje sumę z VINU zatwierdzam prawym przyciskiem i ... wracam do test nr 1 a na 19 mam dalej lock ON. Zresztą na innych też jest lock ON. Co zrobić aby odblokować??

Cytat Zamieszczone przez Ponar

...... W teście nr 1 widzę swój VIN i jest toki sam jak w dowodzie, ale w innych w tym nr 19 mam lock: ON i wpisuje sumę z VINU zatwierdzam prawym przyciskiem i ... wracam do test nr 1 a na 19 mam dalej lock ON. Zresztą na innych też jest lock ON. Co zrobić aby odblokować??
    A nie masz czasem czerwonej kropki koło przebiegu?

BMW
    E38 730D
    Nie, nic takiego tam nie ma. Gdyby było to co wtedy?

Nie, nic takiego tam nie ma. Gdyby było to co wtedy?
    Wtedy brak możliwości odblokowania zegarów byłby uzasadniony :D

Napisz, czy możesz wejść w test np. 8 (pomiar prędkości).

BMW
    E38 730D
    Wchodziłem z kilkanaście razy na 19 w różnych kombinacjach kluczyka i w końcu coś zaskoczyło i pojawiło się upragnione OFF. Auto już w garażu więc nie mogę sprawdzić w ruchu ale mam nadzieję, że odblokowane.
    na nr 8 mogę teraz wejść a wcześniej nie mogłem.\
    Dzięki Sylwek za zainteresowanie.

No i fajnie, że zadziałało :D

BMW
    E38 730D
    OFF jest ale TV i tak w czasie jazdy tylko głos. Hmm... Co się dzieje? Czy wogóle można odblokować Mk3 (16:9)?

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    OFF jest ale TV i tak w czasie jazdy tylko głos. Hmm... Co się dzieje? Czy wogóle można odblokować Mk3 (16:9)?
    Halo mowa byla o odblokowaniu dodatkowych testow/funkcji w zegarach... a nie o zdjeciu blokady ogladania w ruchu TV ;)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

BMW
    E38 730D
    ok, faktycznie. Zmylił mnie pierwszy punkt wątku, czyli odblokowanie TV i dalej "Watch TV / Videotext during driving ".
    Nigdzie nie znalazłem jednak odpowiedzi czy da się to zrobić w Mk3.

Uprawnienia umieszczania postów