Chce zamówić wszystkie tuleje tylnego zawieszenia i mam takie pytanie która z wymienionych firm będzie najlepsza (najtrwalsza)?
Chce zamówić wszystkie tuleje tylnego zawieszenia i mam takie pytanie która z wymienionych firm będzie najlepsza (najtrwalsza)?
U siebie w E38 728i wymieniłem wszystkie tuleje na Lemforder i jestem zadowolony są one droższe niż Meyle czy Febi ale wydaje mi się że warto ;)
Jeszcze jedno odnośnie napinacza głównego paska. Da się kupić same rolki czy trzeba cały?
Jesli chodzi i zawieche to lemforder jest bardzo dobry a do napinacza dostaniesz sama rolke i kosztuje okolo 80 zl firmy Ruville
Lemforder idzie na pierwszy montaż z tego co mi wiadomo.. a z doswiadczenia z e-32 to lemforder jest bardzo dobrym wyborem :)
Dziękuję za szybkie odpowiedzi.
pierwsze slysze ze lemforder idzie na pierwszy montaz............
na pierwszy montaz idzie lem i febi - na pewno !
Ja zakładam TRW i kiedyś miałem do wyboru TRW i lemforder. Wziąłem lemfordera bo był tańszy od TRW, po otworzeniu paczki okazało się, że na wahaczu jest napis TRW. Zakładam TRW bo widziałem kilka części w aucie na których obok napisu TRW było logo BMW. Jak do tej pory jestem zadowolony i chwalę sobie wyroby tej firmy.