Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: cynkowanie auta e32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Tak auta oglądane w Polsce zgadzam się większość to naprawdę trupy a szkoda :( wymęczone zaniedbane dogazowane zwykłymi instalacjami , istotnie jakość zachowana tylko przez pobyt w naszym kraju jest drastycznie gorsza niz auto z niemiec jednak tam się trafiają z rdzą ale jest to taki mały ułamek jak u nas taki sam mały ułamek jest zdrowy i godny. Ale to racja zajrzymy w bagażnik ściągając dywaniki i osłony na blasze jest chropowaty srebrny nalot zakładam że to właśnie ocynk. Ale Z modelem E34 już się wygłupiłeś(chyba że masz na myśli polift w to uwierze) [(takkk wiem niby wszystkie E34 miały ocynk )]podobnie jak i byś napisał o E36.. E36 i E34 to już ma blachy jakości Daewoo. Powiem wam tak ten ocynk to dopiero widzę W E39 bo w E38 jest dobrze jednak ma progi tak samo kiepskie jak E36 a z tym modelem to są już jaja każda ma rdzewiejące progi wujek wymienił na nowe były piękne po 3 dniach zaczeły rdzewieć Położyłem się i nie mogłem wstać ze śmiechu.

Dodaje: Też Negro mam Lachssilber myślę że to piękny kolor no jak W e32 jest to rozwiązane chyba widać odrazu że ma plastikową nakładkę ja już u siebie ściągałem to w celu umycia po wyczyszczeniu z kurzu piękny lakier z tylu pod lewarek dobre z przodu niestety z lewej strony próg się ugiął przy lewarku. :D

Evan ma rację tak się tylko mówi koszty często dużo bardziej wykraczają poza zaplanowane jednak mnie by to tyle kosztowało ponieważ mam wuja lakiernika a on dostęp do takiego lakieru.
    Auto niezniszczalne? Delorean z nierdzewy polerowany jeśli chodzi o blache. Dodatkowo wersje pozłacane i posrebrzane blachy nic nie ruszy A siudemka powinna być tak samo wykonana z nierdzewy albo jakiegoś chrome - vanadium.. A nie z tej samej blachy co Daewoo lub fiaty. Jako najdroższy model tak powinno być Ale gdyby tak było to auto by wytrzymywalo 100 lat albo 200 i kto by kupował nowe modele :D Dlatego coraz to nowsze muszą być coraz gorze aby wypadać przez podłoge z fotelem po 3 latach i kupić nówke.
    Chociaż nowe auta choć nie rdzewieją to z innych powodów się nie nadają do dluższej eksploatacji.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 11-04-2011 o 15:08

Uprawnienia umieszczania postów