Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: cynkowanie auta e32

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Aż tak daleko tych wygrzanych przez całe życie w słońcu aut nie trzeba szukać.

Zakup wymażonego starego BMW które nigdy nie widziało soli i śniegu jest bardzo relany, mając odpowiednie środki.

Auta pochodzące z "słonecznych" stanów Ameryki mają na aukcjach zwykle wyższe ceny, w opisach często spotyka się wzmianki "całe życie pojazd spędził w słonecznej Kaliforni".

Tutaj przykład, tyle że z Texasu, tam na ciężkie zimy też nie narzekali ostatnio :D

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1-OWN...item3f07d165b1

1 własciciel, 28 tys mil, za jedyne 17 tysi.

Przyznać się kto na forum kupił BMW ze słonecznej Italii, taką co nigdy nie widziała śniegu, niech opowie jakąś urzekającą historię :D
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik Awatar tom_0808
    BMW
    7 E32 3.5iL, 1991, automat.
    A orientuje sie ktos czy zloty pasek biegnacy po przetloczeniu wzdluz auta mozna gdzies dostac ?
    Bo w powyzszym aucie i tym : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1993-...0fc40af9#v4-38
    takie cos jest i chyba to bylo ori. montowane w czarnych w stanach.

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Tu masz gościa,który wykonuje naklejki na zamówienie,pewnie z takimi pasami nie będzie problemu:
    http://allegro.pl/naklejka-gapa-vw-a...543753442.html
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 730i v8
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    Głównie chodzi mi o blache w E32 jest ona poprostu kiepska a te z dobrą są żadkością.
    Jak Ciebie słucham to mi się niedobrze robi...Nie będe Ci mówił dlaczego,sam poczytaj
    Ostatnio edytowane przez mlodygniewny78 ; 15-04-2011 o 08:24
    Jestem jaki jestem

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA,
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Przyznać się kto na forum kupił BMW ze słonecznej Italii, taką co nigdy nie widziała śniegu, niech opowie jakąś urzekającą historię :D
    Moja 5, 90`, przyjechała w 2004 z Treviso, może to i nie palermo, ale faktem jest ,że na dzień dzisiejszy, poza nalotem rdzy na uchwycie lewarka z przodu, po stronie pasażera i wydechem, nie ma żadnej rdzy, podłużnice, podłoga idealna za to niestety kiedyś jak się zmotywuję muszę wymienić całą podsufitkę, a i listwy na drzwiach po wewnętrznej stronie przy szybach za rewelacyjnie nie wyglądają. Używałem ją zimą tylko dwa lata temu, tak to jeździ sobie sporadycznie - przez 7lat w polsce 21tys km ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez siodemka Zobacz posta
    Moja 5, 90`, przyjechała w 2004 z Treviso, może to i nie palermo, ale faktem jest ,że na dzień dzisiejszy, poza nalotem rdzy na uchwycie lewarka z przodu, po stronie pasażera i wydechem, nie ma żadnej rdzy, podłużnice, podłoga idealna za to niestety kiedyś jak się zmotywuję muszę wymienić całą podsufitkę, a i listwy na drzwiach po wewnętrznej stronie przy szybach za rewelacyjnie nie wyglądają. Używałem ją zimą tylko dwa lata temu, tak to jeździ sobie sporadycznie - przez 7lat w polsce 21tys km ;)
    Brzmi rarytaśnie. Podsufitka i 4 listwy to naprawde nic.
    Czarne e32 w benzynie!

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Co tu daleko szukać - e30 325es mojego kolegi - sprowadzony z Californi - 100% bezwypadkowy, stan idealny, 0 korozji, przebieg chyba 100tyś mil. Tutaj zdjęcia ze spota 01.2006 rok w Krakowie (w tle moje e32 -5lat ;-). Samochód obecnie w stanie takim samym.

Ostatnio edytowane przez xsilver ; 15-04-2011 o 18:45

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Wąska lampa piękny stan czego chcieć więcej

Uprawnienia umieszczania postów