-
użytkownik
Moja ocena auta:
PLUSY:
- Bmw e66 - long
- jak na 3,5l pojemności dobre wyposażenie
- kolor - wg mnie czarny long jest najładniejszy :)
MINUSY:
- auto z 2002r - przed upgrade elektroniki
- za słaby motor do e65 a juz nie mówie o longu
- koszmarny kolor felgi
- brzydkie drewno w środku bez połysku
- żółte kierunkowskazy tył/boki
- brak oznaczeń na tylnej klapie - nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie robi robote to "li"
- tylko 3 pokretła od klimy
- brak zdjeć środka - przedni panel środkowy siedzenia itd - wg mnie celowe działanie
- brak z tyłu podnóżków (może nie założone) ale podpytaj bo to fajnie wygląda :)
OCENA KOŃCOWA:
Jesli był by to 745li był by idealny - bo felgi mozna zamienić,kierunkowskazy też i była by malinka a z silnikiem 735 niewiele zrobisz - bo po co kupować z mniejszym a potem kombinowac z wymiana?
mówisz - "Nie chcę silnika 745 z powodu nieszczęsnej rury której uszczelki nagminnie parcieją a nie chciał bym trafić na jej wymianę." a czy np u nas na forum ktos miał z tym problem?? NIE
to idąc tym tropem np nie powinieneś kupować auta z przed marca 2003 r bo też zdarzały się kłopoty z elektroniką i możesz na taka trafić
Prawda jest taka że każda jednostka i każdy egzemplarz ma swoje plusy i minusy i wg mnie nie warto opierać sie na stereotypach tylko pojeżdzic np 735 i 745 i porównac pod samego siebie i wtedy kupować
ja miałem poprzednio 728 i nie brakowało mi mocy ale teraz przy 745 tej mocy nie zamienił bym na mniejszą - wg mnie warto mieć silnik mocniejszy i jeżdzic spokojnie niż mniejszy i go kręcic na maksa by kolegów dogonić
końcowa ocena auta w skali od 1-10 to 6
Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 09-04-2011 o 11:09
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Uprawnienia umieszczania postów