-
Zaawansowany U¿ytkownik
tak, ale wcze¶niej je¼dzi³em na takich oponach bez dystansów i problemów nie by³o
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
ale wogóle ni¿szy profil powiniene¶ mieæ z ty³u przy szerszej oponie tylnej. Ja mam u siebie na przodzie 225/45/17 a z ty³u 245/40/17 i jest git majonez
-
Zaawansowany U¿ytkownik
mo¿e co¶ w tym jest ale dlaczego wcze¶niej nic siê nie dzia³o a teraz nagle taki psikus
-
Vip
Vip
A zmieni³e¶ mo¿e felgi czy masz stare felgi i stare opony na których ju¿ je¼dzi³e¶?
-
Zaawansowany U¿ytkownik
wszystko mam stare, takie jak by³o
-
Vip
Vip
Pulsuje peda³ przy lekkim hamowaniu?
Jak tak to uszkodzi³e¶ pier¶cieñ zêbaty.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
nic takiego nie zauwa¿y³em, ale jutro zwrócê na to uwagê. A co dok³adnie siê z tym wi±¿e
-
Vip
Vip
Jak jest uszkodzony pier¶cieñ to sterownik odczytuje b³êdnie prêdko¶æ i za wcze¶nie w³±cza ABS co objawia siê pulsuj±cym peda³em hamulca. Jak by¶ to mia³ to na pewno by¶ na to zwróci³ uwagê.
Przy uszkodzonym pier¶cieniu to do wymiany albo przegub na którym on jest z ty³u a z przody to nigdy nie zagl±da³em ale pewnie piasta.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
aha, kumam, ale tak jak mówie, ¿adnego pulsowania, które zwróci³o by moj± uwagê, nie ma
-
Vip
Vip
Na pocz±tek pomiar rezystancji czujników albo jazda z kompem i obserwowanie jak± prêdko¶æ widzi.
Jest tylko jeden problem. Ciê¿ko z kompem co dobrze sobie daje radê zdiagnozowaæ ten jeden z pierwszych absów. Mam kilka urz±dzeñ do diagnozowania i ani razu nie po³±czy³em siê z tym absem.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum