Samo się naprawiło. Nie wiem czy to od otwarcia i trzaśnięcia maską, ale centralny w drzwiach kierowcy działa :)
Samo się naprawiło. Nie wiem czy to od otwarcia i trzaśnięcia maską, ale centralny w drzwiach kierowcy działa :)
To dobrze że puściło ale póki masz drzwi otwarte (niezaryglowane) to sprawdził bym co było powodem, idą mrozy a jak to wiadomo zima płata nam figle więc możesz mieć powtórkę z rozrywki..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
-ZDEJMUJ BOCZEK TO RAZ!!
-WYJMIJ KOSTKE OD TEGO CZARNEGO MECHANIZMU "CENTRALNEGO" TZN CALY TEN MECHANIZM WYJMIJ!!
-JEDZ NA SZROT I KUP SPRAWNE!!
a jak Cie nie stac(25zl) albo nie masz czasu na szroty i allegro narazie(ja nie mam np) to tylko wyjmij te mechanizm i ciesz sie brakiem centralnego zamka ktory sie nie zatnie juz:) mi sie tak jak Tobie raz zacinalo raz nie:) az w koincu sie zacielo i musialem boczek od srodka zdejmowac:) a to juz sie musi chciec i trzeba sie bawic i uwazac:) ja wymienilem odrazu oba u kierowcy i pasazera:) zeby juz nie meczyc sie z tym wiecej:) takze NIE BADZ GLUPI KOLEGO!! OSTRZEGAM !! I RADZE!! ZROB TO DZISIAJ!:d jak kolega mowil.. w zime sie wkurwiac na to - srednia opcja:)
JointoVicz, dzięki za poradę, szukam własnie tego siłownika. Można jakos po nim pozanać z zewnątrz czy jest sprawny, aby nie kupić bubla?
Jedna rzecz mnie zastanawia, ponieważ ponownie mam problem. Zrobieł się leniwy jak się samo naprawilo, a teraz już nie chce się pilotem zamknąć rygielek kierowcy od tych mrozów. Mianowicie na panelu sterowania w drzwiach kierowcy (szyby, lusterka) działa tylko sterowanie szybą kierowcy i lusterkiem kierowcy. Lusterko pasażera i reszta szyb z panelu kierowcy nie działa. Może to jakieś kable zamarzają, są wilgotne, albo nie mają styku? Tylko które?
U mnie jest inny aczkolwiek podobny problem...centralny nie otwiera tylnych,prawych drzwi tzn cyngielek się nie wysuwa z tym,że na początku wystarczyło powtórzyć zamknięcie i otwarcie i działalo z czym za jakiś czas znów się blokowało.Jednak od środka drzwi otwierają sie bez problemu.Teraz z pilota już ten cyngielek sie nie wysuwa wcale ale drzwi od środka nadal można otworzyć...pewnie siłowniczek wysiadł...prawda?
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
arturo daj znać jak dojdziesz co to jest. Mam dokładnie tak samo w X5, na początku niecałkiem się wysuwał, potem działał jak mu się podobało, a teraz nie współpracuje wcale.
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...