Witam. Jako, ¿e dopinam w³asnie remont silnika, a koszty przeros³y moje oczekiwania... tote¿ teraz jestem ju¿ na skraju bankructwa.

Dzisiaj odebra³em dopiêt± g³owice. By³o w niej zrobione wszystko, planowanie, dotarcie zaworów, wymiana uszczelniaczy, regeneracja wa³ka rozrz±du (chocia¿ by³ w dobrym stanie) wymiana jeszcze kilku rzeczy... Krótko mówi±c wyda³em na to ponad 1000z³..na sam± g³owicê. Dodatkowo koszt uszczelki, ¶rub, masy innych rzeczy itd... No i wisienka na torcie - 5.20 za litr Pb95... aaa, jeszcze ubezpieczenie mi siê skonczy³o i dzisiaj wykupywa³em - 680z³...

To wszystko siê sprowadza do tego, ¿e jestem go³y i weso³y, a chcia³bym ju¿ sobie poje¼dzic, bo samochód stoi ju¿ dobry miesi±c.

Jak ka¿dy wie, do uk³adu ch³odzenia wchodzi 12,5litra p³ynu... St±d moje pytanie...

Czy je¿eli wleje tam wody, zamiast p³ynu ch³odniczego (podkre¶lam, ¿e to chwilowe rozwi±zanie max do jesieni) to stanie siê co¶ strasznego? P³yn ch³odniczy to kolejna 100ówka w plecy...a ja jestem tylko biednym studentem:)