Dżuda chyba miał na myśli to, że miałeś wcześniej welur (został na schowkach) i ktoś włożył przedliftowe skóry i boczki do Twojego poliftowego wnętrza ;)
Dżuda chyba miał na myśli to, że miałeś wcześniej welur (został na schowkach) i ktoś włożył przedliftowe skóry i boczki do Twojego poliftowego wnętrza ;)
Takie wersje też Irku były w V8,tzn mam na myśli czarne klamki i stare drewno
Drewno to wiem, że było też bez połysku, ale o czarnych klamkach w polifcie jeszcze nie słyszałem/widziałem.
Możliwe że były jakieś kombinacje jestem bodajże 3 lub 4 właścicielem a każdy zapewne miał własne wizje co do samochodu heh A co do drewna to mi się właśnie te bez połysku bardziej podobają
Wiem miało nie być już żadnych modów w tym roku ;) ale powoli dopadała mnie jesienna depresję więc nabyłem mały pocieszacz planowane springi -40 mm na przód ale założę je dopiero na nowy sezon. Początkowo zamówiłem -50 ale zmieniłem zamówienie nie chce przedobrzyć auto ma dostać lekko agresywnego wyglądu ale nie stracić przy tym zbyt wiele z komfortu dodatkowo wyczytałem że do oryginalnych amorów -40mm jeszcze w miarę podchodzą. Mam nadzieję ze ładnie na nich usiądzie.
Ogólnie to na aucie są już zimówki na Alu 16" z byłej E34 ale fotki zrobię innym razem. :) Pzdr
Akuku
![]()
dobrze ma u Ciebie.Ja bym przymierzył ori kierunki na przód - idealnie by się wstrzeliły:DZmieniaj springi i dawaj foty.
No niech spróbuje narzekać heh Dziś założyłem zimówki i nawet efektu nie będzie :p muszę uzbroić się w cierpliwość .
Chciałem ostatnio pobawić się z kierunkami wziąłem od brata nawet bo ma stare pomarańcze ale trochę sfatygowane już były i.. trochę miałem problem by je odkręcić za mało zwinne ręce mam wy sięgnąć do tych śrubek. Jak narazie temat odkładam w czasie ale też napaliłem się na pomarańcze na wiosnę coś pomyślę. Pzdr
Siema jako że pogoda nadzwyczaj dopisuje porobiłem obiecane zdjęcia w zimowym obuwiu ;) 16" Koła zostały mi jeszcze po byłej 5er tylko zostały trochę odświeżone
I mały zakupiony gadżet od dawna czaiłem się na takie coś :) poprawia estetykę deski rozdzielczej w porównaniu do poprzedniego wielgachnego pendrive'a
![]()
Ostatnio edytowane przez Marek_JWe ; 26-11-2011 o 14:31