a gdzie te czujniki się znajdują?? napisz na pw Banol ile kosztowały cię te czujniki
a gdzie te czujniki się znajdują?? napisz na pw Banol ile kosztowały cię te czujniki
Pzedni znajduje się pod nadkolem przedniego, prawego koła, Drugi pod kanapą, po lewej stronie akumulatora, trzeci w bagażniku, we wnęce za siedzeniem. Czujnik skrętu jest na kolumnie kierowniczej, pod deską.
Za wszystkie 4 czujniki Sprzedający zażyczył sobie uczciwe 100 złotych.
Błąd zaworu tylnej i przedniej osi taki błąd mi wywala na kompie co on oznacza??
Nigdy nie słyszałem o zaworze przedniej i tylnej osi w odniesieniu do EDC... Jedyne, co przychodzi mi do głowy do solenoidy w amortyzatorach. Są po dwa na amortyzator. Trochę zbyt ogólna diagnoza, poza tym, jeśli są uszkodzone, to szansa reanimacji amora jest nikła.
amorki nie ciekną na diagnostyce wykazały po 88% sprawnosci tył cieknie tylko regulator wysokosci z tyłu
ponawiam K nie świeciło z powodu spalonej żarówki, teraz pytanie czy w nivie z EDC wychodziło bez tego przełącznika http://imageshack.us/photo/my-images...switch4fc.jpg/ inna nazwa CAMBER SWITCH ???
Hej ten czujnik przechylenia do nivo objawia się tylko komunikatem na desce, że nivo niesprawne. Możesz to wyjąć i normalnie jeździć bez różnicy dla pracy nivo. Czy było w EDC, sądzę, że tak, nie wydaje mi się, żeby kastrowali auto z funkcji ostrzegającej przed nadmiernym siadaniem tyłu. Jeżeli masz oryginalnie nivo z EDC to wpisz VIN na realoem i znajdziesz, czy było w Twoim modelu, czy nie.
pozdrawiam Bartek
wyskakuje że jest ale ni uja nie wiem gdzie wtyczka od tego bo nie mam tego przykręconego a ten komunikat czasem wyskakuje sam od siebie