auto nr 1:
PLUSY:
- kolor
- silnik 4,5
-4 pokretła od klimatyzacji
- sterowanie głosem
- tv
- ładne drewno
- kolorystyka tapicerki - wymaga najmniejszego nakładu pracy w utrzymanie stanu dobrego
- brak masażu w siedzeniach w przodzie
- białe kierunki tył boki
- seryjne nienajgorsze felgi
- wg mnie mozliwy,realny przebieg
MINUSY:
kłamstwo - 745 nie ma 360 tylko 333km
kłamstwo - full opcja - nie ma takiego czegoś
- brak grzanej kierownicy
OCENA KOŃCOWA :
W skali od 1-10 daje jej 4 za ewidentne kłamstwa,choc auto mnie osobiscie się podoba
auto nr 2 :
PLUSY:
- 760 - i wszystko w temacie :) 445 km i ten dzwięk
- wyposażenie - ale wg mnie jak na 760 to i tak marne bo w mniejszych jednostakch np 745 widywałem lepsze
- białe kierunkowskazy tył/bok
MINUSY:
- felgi i ich kolor - dla mnie porażka na maksa - nie pasuje to kompletnie do tego auta
- brak chromów - listwa dachowa,zderzaki,obramówki drzwi
- stan auta - wg mnie jest to auto albo tak dojechane albo coś naprawione tanim kosztem i zaraz bedzie trzeba naprawiac skoro żadaja za nie 46 tys zł a mimo to wisi juz dłuuugoooo
- brak oznaczenia 760i/li na tylnej klapie - akurat w tym modelu to robi robote - zwłaszcza że pod maska mamy te 445km
- przebieg - albo cofany albo aż tyle stała w naprawie lub komisie
OCENA KOŃCOWA :
W skali od 1-10 daje jej 3, mimo wyposażenia i silnika - ja bym tego auta poprostu nie kupił, bo ma dziwnie mały przebieg,tragiczne wręcz felgi,wyposażenie - wg mnie małe jak na 760 i cene podejrzana z kilometra
zalecana bardzo duza doza wiedzy i specjalistyczne wypozażenie ( mechanik,inpa,czujniki do mierzenia powłok lakierniczych itd itp)
jeśli kupować 760 to tylko sprawdzona i w stanie ideał lub BDB - jest tego mało i nie każdy sobie poradzi a z modelem zapuszczonym moga byc gigantyczne kłopoty