-
Początkujący Użytkownik
Witam i powodzenia.
OC musiał mieć, chyba że wypowiedział.
-
Początkujący Użytkownik
Niestety nie do końca tak jest.
Prawda, że polisa przedłuża się "z ustawy", jeżeli jej nie wypowiesz i facet jej nie wypowiedział.
Jednak przedłuża się tylko na rok.
Jeżeli w tym czasie nie zostanie opłacona składka, polisa wygasa.
Gościu nie opłacił i ta przedłużona "z ustawy" skończyła mu się 30 listopada, a wypadek był 10 grudnia :(
Ostatnio edytowane przez yoss ; 03-04-2011 o 22:56
-
Vip
Vip
Witam, jak pech to pech ale w końcu będzie lepiej tylko nie można się poddawać :)
740 najlepszy wybór jak na e32 wg mnie, sam teraz żałuję że nie kupiłem 4.0.
-
Początkujący Użytkownik
No ja już nauczyłem się trochę przy kupnie Audi.
Chciałem początkowo 2.3 r5, bo bałem się, że V-ki przetrzepią mi kieszenie.
Kolega natomiast namawiał mnie na 2.8, "pali tyle co 2.3, a mocą zabija". Po roku jeżdżenia swoim 2.8, miałem okazję polatać 2,4 V6 i różnica była w dynamice bardzo wyraźna, przy czym jeżeli chodzi o spalanie, to między 2,4 a 2.8 nie ma prawie żadnej różnej.
Po doświadczeniach z Audi, jestem zdecydowany tylko i wyłącznie na V-kę. I z tego, co czytam tutaj na forum, to trochę jest tak z 3.0 i 4.0 V8 w E32. Różnica w mocy znaczna, a spalanie na podobnym poziomie (jeżeli czegoś nie doczytałem i jestem w błędzie, to proszę o poprawienie mnie).
-
Vip
Vip
Dokładnie, spalanie podobne a mocy duuuużo więcej :) W przyśpieszeniu 0-100km/h różnica ok 1s.
-
Początkujący Użytkownik
No i jeszcze taki mały bonus... dźwięk!!!
Poniżej, jak na moje ucho, to ideał
http://www.youtube.com/watch?v=2iY7DXfYGbg
-
Vip
Vip
Powinien zatytuować "visco exhaust" :suicide:
-
Początkujący Użytkownik
No właśnie tak się zastanawiałem, co mu tam tak jęczy 
Ale gang V-ki... hmm... Najlepsza muzyka
-
Vip
Vip
Nie wiem,ja po kilku jego próbach wyłączyłem bo dźwięk wiskozy mnie jakoś nie fascynuje :707:
-
Początkujący Użytkownik
A spróbuj od 2:35. Tam już jest wydech.
Swoją drogą Audi też mi jęczało, przez cały czas jak je miałem, tylko to był trochę inny dźwięk. Mechanik mówił, że to nic wielkiego, a mi nawet się to podobało :)
Uprawnienia umieszczania postów