Witam mam pytanie .Jeśli nie ma na wyświetlaczu opcji nawigacji ,czy to znaczy że jest uszkodzony czytnik ?
Witam mam pytanie .Jeśli nie ma na wyświetlaczu opcji nawigacji ,czy to znaczy że jest uszkodzony czytnik ?
Tzn, ze dzisiejszy obraz na ekranie masz brany z modułu tv. Znaczy to, ze nie widzi czytnika (ogólnie kiepska grafika). Albo postawi sie na nogi po odłączeniu mu na dłuższa chwile zasilania lub wgraniu prawidłowego softu. Jeśli to nie pomoże to zapraszam z czytnikiem do naprawy..
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
Witam. Modół odłączałem na długo i po ponownym podłączeniu bez zmian dioda mruga i nic pozatym.Ale pytanie jest następujące czy trzeba mieć płytę żeby navi pojawiła się na wyświetlaczu?
Ostatnio edytowane przez daber ; 01-04-2011 o 17:40
U mnie był problem z navi, bo źle nagrałem płytę CD z nowszym softem. Naprawa była prosta -- wystarczyło poprawnie nagrać płytę i włożyć do czytnika. 15 minut, potem płyta CD z kluczem i navi się uruchomiło. STRASZNIE ważne jest, żeby w trakcie nie padł akumulator, bo wgrywanie skończy się większą awarią, tak więc prostownik i do roboty.
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton