Poka¿ wyniki od 1 do 6 z 6

W±tek: b³±d w dowodzie

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar lionix
    Do³±czy³
    Sep 2010
    BMW
    728 E38
    Sk±d
    £dz

b³±d w dowodzie

Witam

by³em dzisiaj na przegl±dzie z moj± bum±, i powiedzieli mi ¿e numer vin jest inny ni¿ w ten dowodzie, w samochodzie jest chyba "O" a w dowodzie jest 0 (cyfra)
    da³ mi jaki¶ kwit ¿e przegl±d na dwa tygodnie chyba czy co¶ i tyle

co teraz? zabior± mi auto ?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar NegroEG
    Do³±czy³
    Sep 2010
    BMW
    E32
    Sk±d
    Elbl±g
    Blog
    15
    idz wyjasnic sprawe do urzedu ale watpie zeby cos sie dalo zrobic szczeze mowiac bo w trakcie odbierania dokumentow powinienes sprawdzic wszystko idz na inna stacje diagnostyczna zeby ci to podbili poprostu zaplacisz 2raz za przeglad

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar ma³a233
    Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    E65 745i
    Sk±d
    Grudzi±dz Cork.ie
    taki numer to nie przejdzie !!! kiedy¶ w urzêdzie wbili mi do me¶ka o jedn± pi±tkê za du¿o i w³a¶nie na diagnostyce wysz³o !!! nie robili problemu ¿eby to zmieniæ po powrocie!!! 0=O mo¿na siê pomyliæ gorzej jakby 0=8 by³o

CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....

Super Moderator Awatar olejus
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Sk±d
    Wroc³aw
    Mia³em taki przypadek w Vectrze (nie poje¼dzi³em ni± za d³ugo). Jednak u mnie by³o to celowe dzia³anie aby przy wpisaniu "0" zamiast "O" w Urzêdzie nie wykry³ od razu tego System jako auto poszukiwane. Za incydent nie odpowiedzia³ urzêdnik tylko Skarb Pañstwa a komis który rejestrowa³ auto przede mn± by³ kilka razy w TV Uwaga :) ale dalej prowadzi dzia³alno¶æ.
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 30-03-2011 o 10:57
    Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar lionix
    Do³±czy³
    Sep 2010
    BMW
    728 E38
    Sk±d
    £dz
    To co mam tak je¼dziæ z dowodem za inny samochód ?? nie chce robic tak http://www.youtube.com/watch?v=25LvV7yUS94#t=00m21s :P

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Id¼ do wydzia³u komunikacji i zg³o¶, ¿e znalaz³e¶ b³±d w dowodzie i chcia³by¶ go poprawiæ.
    Dobrze by by³o jakby¶ mia³ kartê pojazdu z dobrym numerem, b±d¼ jakie¶ inne papiery(np. Brief je¶li auto by³o przywiezione z Niemiec), wtedy masz potwierdzenie.

U Szajboosa wynik³ ten sam problem, tyle, ¿e zauwa¿y³a to jego mama, a nie diagnosta. Z tego co wiem to za³atwi³ to bez wiêkszych problemów(poza tym, ¿e jego ojciec musia³ siê wyk³óciæ, ¿e on za to nie zap³aci bo to nie jego pomy³ka :P )
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •