Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Tajemnicze czerwone E24

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez szczurek Zobacz posta
    napisałem o tym busie tylko po to zeby nakreślić temat, jakiś czas temu w dziale humor of topic był gościu co robił stara honde crx. nie wiem czy można nazwać to druciarstwem co on robił, stara szkoła , nie nakładał szpachli tylko ołów tak??? czy ja pisałem cos o dywanie???? jak chesz to sobie woź dywan na dachu , mowa była o gąbce pod podłogą tak???? nie widze przeszkody, żeby pod podłogą welurową leżała gąbka ze sklepu tapicerskiego, sądzisz ze jakas specjalna niewiadomo jaka technologia jest stosowana w oryginale??? . jeżeli chodzi o deskę rozdzielczą też nie widze problemu, ze starej robisz odlew, ubytki uzupełniasz i robisz od zera z tworzywa , obszywasz skórą i koniec .
    aha, to rób rób, tylko zdjęć nie zapomnij zrobić
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    temat lepiej zamknac bo zaraz sie wojna zrobi.
    sa trzy sposoby:
    druciarstwo + szpachla na schowanie rdzy na dwa lata a reszte jak sie zepsuje to sie zrobi

chowanie rdzy i wymiana pewnych elementow na 5 lat

wyrzucenie rdzy i wymiana wszytkich elementow uszkodzonych(blacha, napedy, mechanizmy i inne) lub wykazujacych lekkie zuzycie. pozostawienie wszystkich elementow tak jak w oryginale.(gole nadwozie) tak jak czesc zamienna kiedys byla produkowana. na 10lat bez dotykania i wyglad jest.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    V8 V8 lalala
    A ja proponuję utworzyć temat, "jak przeprowadzić renowację auta" i tam wszystko opisać, na pewno wymiana poglądów się przyda ;-) (sam zaczynam restaurować BMW e21)

Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    trzeba by do admina wysylac a on by zamieszczal co potrzeba. inaczej kto bedzie czytac 50 stron(kazdy robi po swojemu)

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    tak calkiem przypadkiem, auto sprzedaje sie rowniez na rynku europejskim, cena deko wyzsza

Uprawnienia umieszczania postów