Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Ogromny strzał gazu podczas jazdy i ogromny problem:(

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 730 R6 1990r & E34 525 R6 1991
    mi pali okolo 20l gazu, z autem poradzilem sobie na tyle, ze wyjade na gazie z garazu i dojade na badanie kompresji, bo decyzja zapadła jednoznaczna, jesli mechanik (tylko gdzie tu teraz takiego sumiennego szukac...)stwierdzi, ze silnik jest w porzadku to na tym gazie co mam przejezdze gora miesiac i wrzucam sekwencje, a jesli silnik jest w kiepskiej kondycji to chyba wole sprzedac to i kupic jakas ciekawa z sekwencja, ale nie w 2 godziny tak jak porwałem się na tą.
    BMW - Bardzo Męski Wóz ;-)

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez MaciejMRH Zobacz posta
    mi pali okolo 20l gazu, z autem poradzilem sobie na tyle, ze wyjade na gazie z garazu i dojade na badanie kompresji, bo decyzja zapadła jednoznaczna, jesli mechanik (tylko gdzie tu teraz takiego sumiennego szukac...)stwierdzi, ze silnik jest w porzadku to na tym gazie co mam przejezdze gora miesiac i wrzucam sekwencje, a jesli silnik jest w kiepskiej kondycji to chyba wole sprzedac to i kupic jakas ciekawa z sekwencja, ale nie w 2 godziny tak jak porwałem się na tą.
    Bądź świadom tego, ze jęsli ktoś założy sekwencję za powiedzmy 4 tyś to nie odda samochodu darmo chyba, że coś w nim "siedzi" i facet bedzie chcial się go pozbyć jak Ty swojego.

Uprawnienia umieszczania postów