Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: ludzie zwariowali

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    A cukier sprzedawany w DE po 0,65 Euro jest produkowany w polsce u niemieckiego producenta.

Mam dziwne przeczucie ze cukier ktory jest sprzedawany na allegro jako niemiecki nawet nie wyjechal z polski tylko sprzedawany jest z niezla przebita na miejscu z niemieckim opakowaniem ....

Polak potrafi.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez luki730i Zobacz posta
    Podobno w Niemczech cukier jest nieporównywalnie tańszy. Nikt nie rozumie podwyżek i cen w Polsce! Zakłady cukiernicze i tak nie kupują go u nas bo to niedorzeczne. Są ludzie (często wioski) co na prawdę zużywają go bardzo dużo, na różne wypieki, kompoty itd. Oni robią zapasy i to rozumiem ale jak słyszę lamet jakiegoś Bogdana w mieście, że kg cukru kosztuje 6zł (a on zużywa go w miesiącu raptem 2kg do herbatki) to śmiać mi się chce! I lecą takie Bogdany w liczbie 10 tys do sklepów po zapas cukru i cena gotowa! Może ja opłacę TV w regionie aby nastraszyła ludzi, że np tona węgla w zimie przekroczy mocno 1000zł albo sru od razu 1500zł co tam będę sobie żałował i tak ściema i tak :D no i zrobię na tym kasę jak diabli :D
    Ostatnio edytowane przez coboss ; 26-03-2011 o 11:03
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    Patrząc na komentarze tego kolesia co ten cukier sprzedaje odnoszę dziwne wrażenie że kupujący tego cukru na oczy nie zobaczą :-)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    745i
    powiem więcej - ten cukier jest na 99 % produkowany w PL konkretnie w Polskiej Cerekwi w woj opolskim :))

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Cytat Zamieszczone przez north Zobacz posta
    powiem więcej - ten cukier jest na 99 % produkowany w PL konkretnie w Polskiej Cerekwi w woj opolskim :))
    Przez którą dzisiaj z Szajboosem przejeżdżaliśmy :P
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Początkujący Użytkownik
    BMW
    745i
    witaj cursor... zdradzę Ci w zaufaniu że na moim terenie byliście ;) - ja też jestem z racka...

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    facet korzysta z okazji by zarobić i jak widać idzie mu całkiem nie źle. Szkoda tylko, że nikt tego procederu nieuzasadnionych podwyżek nie zamierza przerwać.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e38 750 [m73n] 2000r.
    Ciekawe jest to, że z cukrem są 4 strony aukcji. Ten koleś ma wystawione 2 aukcje z cukrem i jest mnóstwo kupujących. Na pozostałe aukcje nawet niewiele ludzi zagląda, nie mówiąc o kupnie. W czym jego cukier jest lepszy od pozostałych? Cena za kg podobna do wielu innych aukcji z cukrem.
    monster_pl

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    MB E500 V8
    Blog
    1
    W PL jest dlatego cukier drogi, ponieważ w zeszłym roku zostały zapasy sprzedane na zachód europy, a w PL produkcja roczna została ograniczona do 300 tys. ton na rok...
    Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Właśnie też mnie zastanawia dlaczego kupują u niego a jest wiele innych aukcji wystawionych i zainteresowanie niewielkie? Może to promowana aukcja na głównej stronie allegro?
    Druga sprawa to spójrzcie na komentarze kolesia ostatni z 10 lutego 2011 a wcześniej z grudnia 2010, z tego co widzimy na razie nikt nie otrzymał jeszcze cukru a przecież kurier dostarcza paczkę w ciągu 24 h od wysyłki. Pierwsze zakupu wtorek 22.03.11. Przelewy bankowe są nawet tego samego dnia mimo 2 różnych banków a 100% tego samego dnia gdy są z tego samego banku. Mam nadzieję że nie jest to kolejna przewałka na allegro.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Uprawnienia umieszczania postów